28 jaar cel voor schutter en chauffeur op moordproces Nederlandse journalist Peter R. de Vries

Op het proces over de moord op de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries heeft de rechter in Amsterdam celstraffen tot 28 jaar uitgesproken.

 

Meer krantenkoppen in België

Hij verdient nu al meer dan 450.000 euro per jaar én tekende bij Man City: 14-jarig (!) Amerikaans talent jongste debutant ooit in MLS

Tijdens het EK veroverde Lamine Yamal op z’n 17de al de Europese voetbalharten. Wel, het kan nog (een pak) jonger. Afgelopen nacht debuteerde Cavan Sullivan op amper 14-jarige leeftijd in de MLS. De speler van Philadelphia Union, die nu al een riant salaris opstrijkt, is zo uiteraard de jongste ooit in de Amerikaanse competitie. Manchester City heeft hem overigens nú

Lees meer »

Expeditie voor het goede doel eindigt in tragedie op Mont Blanc: Michele (50) valt in gletsjerspleet en sterft

Michele Raule (50) wilde een van de grootste uitdagingen van zijn leven aangaan voor het goede doel. De Italiaanse bergbeklimmer, die geld inzamelde voor kinderen met kanker, stapte op zijn stalen ros in Genua en fietste enkele honderden kilometers naar de voet van de Mont Blanc. Als bekroning van zijn tocht wilde hij naar de top klimmen (4.809 meter). Maar

Lees meer »

Populair restaurant Bistro Dhôme houdt er binnenkort mee op: “Nieuw concept in Kortrijk, automaat blijft gevestigde waarde in Menen”

Start countdown voor Bistro Dhôme. Het gastronomische restaurant in de Bruggestraat in Menen stopt op 31 augustus dit jaar. Katija Sturica en Dorian Parmentier starten met een nieuw culinair avontuur in Kortrijk. De automaat in Menen – intussen een gevestigde waarde – blijft wél bestaan.
The post Populair restaurant Bistro Dhôme houdt er binnenkort mee op: “Nieuw concept in

Lees meer »

QR-codes, metershoge hekken en veel chaos: niet alle Parijzenaars even blij met Olympische Spelen

Veel Parijzenaren zijn niet te spreken over de overlast die de Olympische Spelen in hun thuisstad veroorzaken. Metrostations zijn gesloten, buslijnen zijn onderbroken en de straten rondom de Seine – afgesloten met hoge hekken – zijn enkel via een QR-code toegankelijk. Restaurants in deze zogenoemde grijze en rode zones blijven leeg. "De inwoners van Parijs vertrekken, de toeristen blijven over."

Lees meer »

Antwerpse 21 juliviering in teken van sport en pluraliteit: “De magie van sport en sportbeleving is voor velen een lichtpunt”

Aan het Stadspark van Antwerpen hebben de stad en provincie Antwerpen hun traditionele 21 juliviering gehouden. Die stond ditmaal in het teken van sport en pluraliteit. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) toonde zich vooral dankbaar dat de drukke sportzomer de publieke aandacht wat wegneemt van de federale en Vlaamse regeringsonderhandelingen.

Lees meer »