Paleis van Versailles nabij Parijs ontruimd na brand

Het wereldberoemde paleis van Versailles bij Parijs is ontruimd na het uitbreken van een brand. Die kon snel worden bedwongen, aldus een woordvoerder van het paleis. De brand ontstond op een dak waar werkzaamheden waren. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin ontkent plannen voor aanslag op topman van Duitse wapenproducent

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »

Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot in de roos: “Heel divers programma”

Dat Comedy Café De Trukendoos het mekka is van comedy in West-Vlaanderen, is weeral eens bewezen met de start van hun ticketverkoop voor hun 26e seizoen. Daardoor haalt het niet alleen de bekende namen naar Stasegem, maar ook comedy liefhebbers van over heel de provincie.
The post Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot

Lees meer »

Nu de rechter de zaak heeft verworpen: kan Alec Baldwin nog opnieuw worden aangeklaagd van dood door schuld?

Een rechter in New Mexico heeft vrijdag de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin (66) in verband met het dodelijke schietincident op de set van de film ‘Rust’ verworpen. Hiermee lijkt, volgens Amerikaanse media, een einde te komen aan de zaak tegen Baldwin. Maar de weduwenaar van cameravrouw Halyna Hutchins wil Baldwin alsnog verantwoordelijk stellen voor het incident.

Lees meer »

K-Fête van start in wzc Châtellenie: “Als bewoners niet naar feest kunnen, komt feest naar bewoners”

In woon- en zorgcentrum Châtellenie werd het gloednieuwe K-Fête in gebruik genomen. De plaats, die deel uitmaakt van de modernisatie van alle woonzorgcentra op het grondgebied, moet de bewoners meer betrekken bij de lokale feesten. “Het is open voor iedereen, niet alleen familie van de bewoners.”
The post K-Fête van start in wzc Châtellenie: “Als bewoners niet naar feest

Lees meer »

Prins Harry heet niet echt Harry

“Ik weet zelf niet waarom iedereen mij Harry noemt. Geen flauw idee, eigenlijk”, grapte de Britse prins tijdens de ‘WellChild Awards’. En het is nog waar ook: officieel heet Harry eigenlijk Henry.

Lees meer »