Oproep | Moeten we ook een kom soep op de geboortelijst plaatsen?

Stel u voor dat u bij de geboorte van uw kinderen geen babykleertjes of pluchen beren had gekregen, maar een verse maaltijd, een kom soep, of een oppas aan huis zodat u rustig kon douchen? Was u daar meer blij mee geweest?

 

Meer krantenkoppen in België

‘Ex-vriendin’ van Leonardo DiCaprio veroordeeld voor mensenhandel: zo listig ronselde influencer volgers voor prostitutie

Kat Torres, een influencer die beweerde een relatie te hebben met Hollywoodster Leonardo Dicaprio en covers van internationale tijdschriften sierde, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar voor mensenhandel en uitbuiting. Ze hield er namelijk een opmerkelijke bijverdienste op na: zo ronselde ze volgers, om ze vervolgens te dwingen om te werken als sekswerker.

Lees meer »

IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom!

De eerste opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ zitten erop én ’t is gelukt. Inderdaad, sommigen van het publiek zullen het nooit hebben geweten, maar omstreeks 16 uur werd er op een boogscheut van de opnamelocatie – dichtbij een kerk – een vliegtuigbom aangetroffen in Westende.
The post IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon

Lees meer »

Duitsland levert verdachte van schietpartij in Bavegem uit, man is aangehouden

De raadkamer van Oudenaarde heeft een verdachte aangehouden voor een schietpartij in Bavegem, in november vorig jaar. Toen kreeg een man twee kogels in zijn been terwijl hij buiten stond te roken. De verdachte is opgepakt in Duitsland en aan ons land uitgeleverd. De schietpartij veroorzaakte ophef, want ze gebeurde enkele dagen na de moord op een advocate in Sint-Lievens-Houtem.

Lees meer »

Twee Zwitserse alpinisten dood aangetroffen

Twee Zwitserse alpinisten van 35 en 44 jaar oud zijn maandag dood aangetroffen tussen de Aletschhorn (4193 meter) en de Dreieckhorn (3811 meter) in de Zwitserse Alpen. Het lokale parket van het kanton Wallis start een onderzoek.

Lees meer »

KIJK. Foo Fighters moeten concert in New York midden in liedje afbreken door plots noodweer: “Oh shit, dat was bliksem”

De Foo Fighters hebben hun optreden op Citi Field in New York abrupt moeten beëindigen door “gevaarlijke weersomstandigheden”. Wanneer er tijdens de show een melding komt dat er onweer op komst is, wil Dave Grohl eerst nog een laatste song spelen voor iedereen in veiligheid kan gaan schuilen. Maar in het midden van ‘Everlong’ is plots een bliksemschicht te zien

Lees meer »

LIVE. “Schutter kocht 50 rondes munitie voor hij naar rally Trump ging en werd al een half uur voor aanslag gespot op dak gebouw”

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Inmiddels is Trump in Wisconsin tijdens een vierdaags partijcongres officieel aangesteld als Republikeins presidentskandidaat. De uiterst rechtse senator J.D. Vance wordt zijn running mate. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

1 op de 10 heeft geen dementie maar verborgen leverziekte, blijkt uit onderzoek: “Artsen kunnen dit soms moeilijk herkennen”

Recent kwamen Amerikaanse wetenschappers tot een opmerkelijke conclusie: bij 1 op de 10 veteranen was hun vergeetachtigheid niet te wijten aan de dementie waarmee ze gediagnosticeerd waren maar aan een zieke lever. En die leveraandoening valt te behandelen. Hun nieuwe studie bij meer dan 50.000 niet-veteranen bevestigt deze waarneming. Maar wat zijn de wetenschappers precies te weten gekomen tijdens hun

Lees meer »