Opmerkelijk pro-Palestijns protest voor gebouw KU Leuven: studenten in blauwe zakken en geluid van bombardementen

Momenteel vindt er aan het rectoraat van de KU Leuven in de Waaistraat een zogenaamde ‘die-in’ plaats. Een 15-tal pro-Palestijnse actievoerende studenten die al een maand campus De Valk in Leuven bezetten, liggen in blauwe zakken voor het gebouw van de KU Leuven.

 

Meer krantenkoppen in België

Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de roos: “Fijne reacties op ons initiatief”

Tiegem is traditioneel een dorp waar vroeger veel mensen naar toe kwamen, vooral om en rond het Sint-Arnolduspark. Er zijn heel wat nieuwe initiatieven om het dorp weer op de kaart te zetten. Een daarvan is het organiseren van comedy-avonden in de schitterende, recent gerenoveerde vierkantshoeve Domein Walbrugge.
The post Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de

Lees meer »

Advocaten Alec Baldwin dreigen met zaak tegen aanklager en sheriff

De advocaten van Alec Baldwin (66) overwegen de sheriff van Santa Fe en de openbaar aanklager aan te klagen. Dat meldt muziekblad Rolling Stone op basis van juridische documenten. De advocaten van de acteur vinden dat de partijen niet goed hebben gehandeld in de zaak tegen de acteur rond het dodelijke schietincident op de set van de film ‘Rust’.

Lees meer »

Waarom er zo weinig wespen zijn deze zomer

Is het je ook al opgevallen tijdens het barbecueën dat je geen vervelende wespen moet wegjagen? Dat komt omdat er gewoon heel weinig zijn, zeggen experts. Nog een gevolg van het natte en frisse voorjaar. “Maar wees gerust, ze komen nog.”

Lees meer »

LIVESTREAM. Nieuwkomers Romero, Tzolis en Nilsson in de basis bij Club in oefenpot tegen Norwich, kijk om 18u30 LIVE op HLN

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »