HLN TRANSFERLIVE. Kompany maakt werk van twee droomtargets (en eentje is persona non grata in België)

Het einde van het voetbalseizoen is een feit. En dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Tarik Tissoudali geniet interesse uit het Midden-Oosten. Vincent Kompany heeft bij Bayern dan weer z’n eerste targets in het vizier. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

“Ik beloofde als kind dat ik hier zou spelen”: hoe Mbappé met miniatuurversie van Bernabéu Real-aanhang nóg maar eens betoverde

Real Madrid is een Galactico rijker. Kylian Mbappé (25) heeft zijn contract voor 5 seizoenen getekend en werd zonet voorgesteld in een uitzinnig Estadio Santiago Bernabéu. De Madrileense tempel was helemaal uitverkocht en alle toeters en bellen waren aanwezig. De Franse spits zelf imponeerde dan weer met een speech in prima Spaans.

Lees meer »

Van waterellende naar waterpret: “Doet deugd om tijdens de zomer hier plezier te beleven”

Op en top festivalgevoel in Roesbrugge tijdens IJzerfun. Plezier op en naast het weer: dat is opnieuw de succesformule. In november vorig jaar stond het terrein nog volledig onder water door de overstromingen in de streek. “Waar we nu gezellig zitten, zat toen een goede meter onder water. Een wintereditie zit er door het overstromingsgebied dan ook niet in”, zegt

Lees meer »

Dodental Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen opgelopen tot 6, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker 6 doden en 83 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van

Lees meer »

Israël roept voor het eerst orthodoxe joden op om dienstplicht te vervullen: “Historische beslissing”

Het Israëlische leger (IDF) heeft een eerste lading van 1.000 oproepingsbrieven verzonden naar ultra-orthodoxe joodse mannen tussen de 18 en 26 jaar oud om zich aan te melden bij het leger. Het leger breekt daarmee met een langdurige politieke overeenkomst, die stelt dat orthodoxe joden zich niet moeten aansluiten bij het leger omdat "hun manier van leven" op die manier

Lees meer »

Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval”

In een nieuwe stap om wateroverlast aan te pakken werd een nieuwe zandzakcontainer geplaatst in de Piljoenstraat. “We hopen ook binnenkort de werken aan het bufferbekken te hervatten.”
The post Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Natourcriterium Aalst strikt groene trui Biniam Girmay

Biniam Girmay, de groene trui uit de Tour, komt naar het natourcriterium in Aalst. Dat heeft de organisatie zonet bekend gemaakt. De renner uit Eritrea is de grootste naam die voorlopig heeft toegezegd voor de wedstrijd op 22 juli. Gele trui Tadej Pogacar komt zo goed als zeker niet. Door de Olympische Spelen is het voor de organisatie moeilijker dan

Lees meer »