Het brokkenparcours van ‘de weduwe van het busongeval’: “Sinds Sierre is Evy de realiteit ontvlucht”

Acht maanden cel omdat ze talloze ouders oplichtte en heimelijk een crèche uitbaatte. Twaalf jaar na de busramp van Sierre met haar man achter het stuur, krijgt weduwe Evy L. (40) haar leven maar niet op orde. De rechter hield “in een menselijk vonnis” rekening met haar posttraumatische stress.

 

Meer krantenkoppen in België

Haven Zeebrugge verbreekt record van containerschip met grootste diepgang

In de haven van Zeebrugge is woensdag een containerschip met een diepgang van 16,30 meter aangemeerd. Dat is het gedeelte van het schip dat onder water zit. Het is de eerste keer dat een schip met zo’n grote diepgang de haven aandoet. Dat meldt het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK).
The post Haven Zeebrugge verbreekt record van containerschip

Lees meer »

50.000 dollar én een gooi naar de titel later dit jaar: Shirzad Qadrian wint hoofdkamp van Cage Warriors 174 na intens gevecht

In Londen vond zaterdagavond het Cage Warriors 174-evenement plaats. Onder andere ex-wereldkampioen Vucenic en Qadrian mochten de octagon betreden. Die laatste trad aan in dé kamp van de avond en won van de Zweed Lööf. Daardoor mag de Brit zich opmaken voor een titelgevecht tegen Gittens later dit jaar. Een overzicht van de gevechten.

Lees meer »

Vier generaties op een rij in Hooglede: van Regina tot Lauren

Op het doopfeest van Lauren Theuninck kwam volgend viergeslacht samen: oma Regina Parrein (72), fiere doopmeter mammy Katleen Vandewalle (44), trotse mama Stéphanie Deprince (23) en de kleine Lauren (5 weken).
The post Vier generaties op een rij in Hooglede: van Regina tot Lauren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filip, Boudewijn en het enige staatshoofd dat de Queen ‘Lilibet’ mocht noemen: wat de foto’s in het kantoor van Charles verklappen

Koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) waren ongemerkt aanwezig bij de eerste ontmoeting van koning Charles (75) met de nieuwe Britse premier Keir Starmer. In de kamer in Buckingham Palace waar de afspraak plaatsvond, staat prominent een portret van het Belgische vorstenpaar, evenals een intieme foto van koning Boudewijn en koningin Fabiola. Welke royals kregen nog een plekje, en

Lees meer »

De fontein van Corijn spuit opnieuw in de Ronde Kom

De stad vernieuwde de voorbije maanden de verouderde fontein in De Ronde Kom. In het bijzijn van Lex Corijn, zoon van Raf die ijverde voor een oplossing voor de vissen in De Ronde Kom, werd de spuitfontijn woensdag ingehuldigd. “De schoonheid van deze plek is terug. Ik ben erg dankbaar.”
The post De fontein van Corijn spuit opnieuw in

Lees meer »