Hebben ‘Temptation’-Megan en rapper Lil’ Kleine een affaire? Realityster lijkt mond voorbij te praten

Geeft Megan Desaever (24) toe op tv dat ze iets heeft met Nederlandse rapper Lil’ Kleine (29)? Daar lijkt het wel op. In een reünieaflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’ praat de realityster haar mond voorbij. “Wie heeft dat gelekt?” 

Meer krantenkoppen in België

Brouwerij Omer Vander Ghinste viert 10.000ste bezoeker

Brouwerij Omer Vander Ghinste mocht donderdag 18 juli zijn 10.000ste bezoeker verwelkomen. De gelukkige was 26-jarige Robbe Depoorter uit Deerlijk. De projectleider was op teambuilding samen met de rest van het personeel van Immo Bossu uit Rumbeke. “Ik ben grote fan van Omer! Vanavond zal ik al een eerste biertje van het cadeau nuttigen.”
The post Brouwerij Omer Vander

Lees meer »

Soldaat in Parijs gewond door mesaanval tijdens antiterreurpatrouille

Een tiental dagen voor in Parijs de Olympische Spelen van start gaan, is nabij het station Gare de l’Est een soldaat aangevallen door een man met een mes. De militair werd in zijn schouder geraakt en is bij bewustzijn, maar wel zwaargewond. De dader is opgepakt. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin op X.

Lees meer »

Haven Zeebrugge verbreekt record van containerschip met grootste diepgang

In de haven van Zeebrugge is woensdag een containerschip met een diepgang van 16,30 meter aangemeerd. Dat is het gedeelte van het schip dat onder water zit. Het is de eerste keer dat een schip met zo’n grote diepgang de haven aandoet. Dat meldt het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK).
The post Haven Zeebrugge verbreekt record van containerschip

Lees meer »

Defecte boiler veroorzaakt brand in Desselgem

Langs de Kleine Nieuwstraat in Desselgem is vrijdagnamiddag brand ontstaan in de garage van een woning. De bewoonster merkte de rook zelf op iets na 15:00 uur.
The post Defecte boiler veroorzaakt brand in Desselgem appeared first on KW.be.

Lees meer »