Dominique (53) sterft na crash tijdens ritje in auto van schoonbroer: “Erwin had een zware BMW en ze wilden hem eens testen”

Na een familiefeest in Ieper ging Dominique Depoorter (53) zondagavond nog even mee met z’n schoonbroer om diens BMW te testen. Op de Zuiderring ging het mis: er ontstond een aanrijding, de BMW raakte van de weg en tolde een veld in. Dominique stierf ter plaatse. “Dit heeft niemand gewild”, reageert schoonbroer Erwin die aan het stuur zat.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Evenepoel wil weer meer voorzichtigheid rond Covid: “Dat mondmasker? Dat is omdat jullie er geen dragen”

Remco Evenepoel heeft weer een dag in de Tour zonder kleerscheuren overleefd. De witte trui baande zich met verve een weg door het waaiergevaar richting Pau en begint morgen als tweede aan de Pyreneeën. “Het mag gaan beginnen.” Evenepoel deed ook een oproep tot weer meer ‘Covid-voorzichtigheid’ in de Tour. “Ik denk dat we terug moeten naar toestanden zoals in

Lees meer »

Rassemblement National is op weg naar overwinning, maar wat wil partij van Marine Le Pen en Jordan Bardella precies bereiken?

Als de peilingen kloppen, haalt het Rassemblement National (RN) vanavond een historische overwinning in Frankrijk. Bij een absolute meerderheid zou uiterst rechts zelfs voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog mee aan de knoppen van de Franse politiek zitten. De focus van het RN is alvast duidelijk: betere levenskwaliteit, meer veiligheid en minder migratie. Al zijn niet alle voorstellen even

Lees meer »

Oliebergwijk in Deerlijk viert toekomst

De bewoners van de Oliebergwijk in Sint-Lodewijk kregen info over de toekomst van hun buurt. Ontharden en vergroenen zijn daarbij de sleutelwoorden. Zo wordt onder meer de verharde zone op de hoek van de Vredelaan en de Oliebergstraat heringericht.
The post Oliebergwijk in Deerlijk viert toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »