‘Bad Boys 4’ van Adil en Bilall domineert wereldwijd: 100 miljoen euro opbrengst in eerste weekend

De vierde ‘Bad Boys’-film ‘Ride or Die’ heeft een prima openingsweekend gehad. Dat meldt ‘The Hollywood Reporter’. De actiefilm met Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) bracht al zo’n 100 miljoen euro op wereldwijd. 

Meer krantenkoppen in België

Urenlang wachten, cash betalen en weer werken met pen en papier: deze impact had het ‘foutje’ in een software-update op u

Een ‘foutje’ in een software-update veroorzaakte vandaag wereldwijd IT-problemen in luchthavens, banken, stations en winkels. HLN-lezers Tom en Fien, Brian en Sabrina, Bjorn en Nathalie, Dietert, Willem en Lesley vertellen welke gevolgen dat voor hen had. “Plots doken er interventieagenten op. Terreurdreiging? Geen woordje uitleg!”

Lees meer »

Beer valt Franse toerist (43) aan in bos vlak bij Gardameer in Italië

Een Franse toerist van 43 is in het Naroncolo-bos, ten noorden van het Gardameer in Italië, aangevallen door een beer. Dat melden lokale Italiaanse media. Hij is daarbij gewond geraakt aan zijn armen en benen en met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De politie en enkele boswachters proberen te achterhalen welke beer achter de aanval zit.

Lees meer »

“Waren twee zwarte acteurs in één aflevering van het goede teveel?”: ‘F.C. De Kampioenen’-figurant reageert op nieuwe commotie

Als figurant in ‘F.C. De Kampioenen’ is Amédéo Setodji (64) deze zomer opnieuw elke dag op televisie. Opvallend: in de geschrapte aflevering ‘Kamer te huur’, waarin een man uit Kameroen onderdak vindt bij Pascale, is Amédéo niet te zien. “Een gemiste kans. Waren twee zwarte acteurs te veel voor één aflevering?”, vraag zijn zoon Jonathan zich nu openlijk af. HLN

Lees meer »

AR-15: “Het wapen dat Amerika doodt”

Bij de aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is volgens Amerikaanse media een AR-15 gebruikt, een halfautomatisch wapen dat eerder al gebruikt werd bij meerdere massaschietpartijen. Het wordt het “wapen dat Amerika doodt”, genoemd.

Lees meer »

Meer Vlaamse woningen ongeschikt of onbewoonbaar verklaard

In Vlaanderen zijn vorig jaar 4.725 woningen ongeschikt of onbewoonbaar verklaard. Dat blijkt uit het jaarverslag van Wonen in Vlaanderen. Het gaat om een record van minstens de jongste 5 jaar, al betekent dat niet per se dat er meer woningen in slechte staat verkeren. Mogelijk wijst het cijfer vooral op een toenemend aantal controles.

Lees meer »