Zoon vreest tragedie door alcoholgebruik moeder: “Constant dronken achter het stuur”

Een 76-jarige vrouw uit Kortrijk moet volgens haar zoon naar een deskundige om te bepalen of ze een drankprobleem heeft. Hij vreest dat er vroeg of laat een tragedie zal plaatsvinden. 

Meer krantenkoppen in België

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is gisteravond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen in Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.

Lees meer »

“Kuisen stopt nooit: als je klaar bent, mag je herbeginnen”: Christa (62) laat na 30 jaar dweil en trekker achter in VBS Spes Nostra

Na 30 jaar VBS Spes Nostra in de schooolstraat Heule proper en net te houden gaat Christa Termote in pensioen. Al ziet de poetsdame de schoolpoort vanuit haar huis toch is het voor Christa een afgesloten tijdperk. “Ik heb er mij altijd gejeund, maar gedaan is gedaan. Het raakt me niet.”
The post “Kuisen stopt nooit: als je klaar

Lees meer »

Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers”

Landelijke Gilden West-Vlaanderen pakt voor de 29ste keer uit met ‘t Vijfde Wiel. De organisatie van deze gezinsvriendelijke fietshappening op donderdag 15 augustus is deze keer in handen van de Landelijke Gilden van Gistel, Eernegem-Bekegem en Ichtegem.
The post Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt weer ballonnen met vuilnis naar zuiden

Noord-Korea heeft zondag opnieuw ballonnen met vuilnis naar Zuid-Korea gestuurd. Het regime in Pyongyang deed dat vermoedelijk als reactie op de beslissing van Seoul vrijdag om weer propaganda in het grensgebied uit te zenden, nadat er donderdag ook al vuilnisballonnen uit het noorden de grens over dreven.

Lees meer »

‘Beheroes’ Fons en Marijn genoten op eretribune van nationaal defilé: “Zelfs eigen strip aan minister Annelies Verlinden kunnen overhandigen”

De modale Belg kon het defilé op de nationale feestdag op televisie volgen, maar voor Fons Margodt en Marijn Depraetere werd het een extra leuke ervaring. Zij mochten de optocht in de eretribune bijwonen. De jonge striptekenaar uit Izegem en traumacoach uit Hooglede waren er te gast omdat ze als ‘alledaagse helden’ werden voorgedragen… en daar genoten ze met volle

Lees meer »

Feest met vredesduif-monument: Ruiselede viert 80 jaar bevrijding

J. Nowicki. F. Stawiarski. L. Trusilo. I. Walasek. Die namen zeggen u wellicht weinig, maar het zijn de Poolse soldaten die op 8 september 1944 sneuvelden tijdens de bevrijding van Ruiselede. Als 80-jarige herdenking houden het gemeentebestuur, de heemkundige kring ‘Oud Ruysselede’ en de NSB-afdeling op zaterdag 7 september een Bevrijdingsfeest. Bij die gelegenheid wordt een vredesduif-monument onthuld aan de

Lees meer »