Van Marino Keulen over Georges Gilkinet tot Jean-Marc Nollet: zij raakten niet verkozen en verdwijnen uit parlement

Voor sommige bekende politici zijn de verkiezingen uitgedraaid op een ware bijltjesdag. Zeker in de fracties van de verliezende partijen verdwijnen nogal wat bekende namen. Vooral bij de Franstalige groenen van Ecolo zijn enkele toppolitici niet verkozen geraakt. Ontdek hier welke ‘grote namen’ naast een zitje in een parlement grepen of niet meer terugkeren. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Oostende en handelaars ondertekenen charter rond e-gocarts

Stad Oostende en de fiets- en gocartverhuurders slaan de handen in elkaar voor de ondertekening van een charter rond e-gocarts. Daarin worden enkele afspraken vastgelegd rond de veiligheid en verhuur van e-gocarts.
The post Stad Oostende en handelaars ondertekenen charter rond e-gocarts appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bezieler van Kallemoeie Jan Hostyn overleden

Jan Hostyn is op 11 juni op 70-jarige leeftijd overleden. De bezieler van Marionettentheater Kallemoeie en voormalige campusmanager van Syntra West in Oostende leed al enkele jaren aan kanker.
The post Bezieler van Kallemoeie Jan Hostyn overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jonathan (29) verdrinkt na val in kloof in Franse Alpen: “Zijn vriend reikte de hand, smeet touw, schreeuwde instructies. Maar het mocht niet baten”

Wat een avontuurlijke trip onder vrienden moest worden, is afgelopen weekend geëindigd in een drama. De 29-jarige Jonathan Victoor uit Sint-Denijs-Westrem verdronk zaterdagavond toen hij canyoning beoefende in de Franse Alpen. De twintiger gleed uit, belandde in het koude water en kwam vast te zitten tussen rotsblokken. “Zijn kameraad probeerde hem er nog uit te halen”, vertellen omstaanders. “Maar het

Lees meer »