Recordaantal Vlamingen volgt verkiezingsdag via HLN en VTM NIEUWS

Voor het eerst trokken VTM NIEUWS en HLN samen naar de kiezer. En die is massaal gevolgd. Met hun verslaggeving op 9 juni hebben VTM NIEUWS en HLN samen meer dan 4 miljoen surfers en kijkers bereikt. Dat is een kwart meer dan bij de vorige verkiezingen. 

Meer krantenkoppen in België

Biden uit de race? Het zou voor iedereen een goede zaak zijn

Zou het dan toch? De Amerikaanse president Joe Biden die de eer aan zichzelf houdt en de strijd met Donald Trump overlaat aan een partijgenoot die beter gewapend of in ieder geval vitaler is om de presidentsverkiezingen in november te winnen? Het zou niet alleen voor de Verenigde Staten, maar ook voor de rest van de wereld een goede zaak

Lees meer »

Jonge bestuurder laat het leven bij zwaar ongeval in Oedelem

Een 27-jarige man uit Maldegem is vrijdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. De twintiger belandde met zijn bestelwagen tegen een boom in Oedelem en overleed ter plaatse. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan.
The post Jonge bestuurder laat het leven bij zwaar ongeval in Oedelem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slapend rijk worden met de verhuur van je Spaanse vakantiehuis: “Absurde nieuwe regels maken het steeds moeilijker”

Spanje stelt paal en perk aan de toeristische verhuur door particulieren, en dat heeft ook gevolgen voor de ruim 30.000 Belgen die hun Spaanse casa verhuren. Jouw tweede verblijf aan de costa’s verhuren via Airbnb of Booking.com is lang niet altijd de vetpot die soms wordt beloofd, waarschuwt Spaans vastgoedexperte Marleen De Vijt. “Deze soms absurde nieuwe regels maken dat

Lees meer »

Arne uit Ledegem wil met Rumtastik iedereen de smaak van rum laten ontdekken

Arne Vannieuwenborgh (28) startte recent in bijberoep Rumtastik op. De Ledegemnaar begon met degustaties aan huis, maar trekt nu ook al met een rumbar naar evenementen. “De verschillende smaken van rum zijn zo divers”, aldus Arne die ook nog andere toekomstplannen heeft.
The post Arne uit Ledegem wil met Rumtastik iedereen de smaak van rum laten ontdekken appeared first

Lees meer »

LIVE. Audioforensisch onderzoek suggereert dat zeker drie wapens werden afgevuurd bij aanslag op Trump

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »

Extreem zeldzame walvis aangespoeld op strand in Nieuw-Zeeland

Op een strand in Nieuw-Zeeland is een exemplaar van een van de meest zeldzame en minst bekende walvissoorten aangespoeld. Het karkas van het vijf meter lange dier werd op 4 juli ontdekt in de buurt van Dunedin op het Zuidereiland. Het gaat waarschijnlijk om een mannelijke spadetandspitssnuitdolfijn, meldt de plaatselijke natuurbeschermingsdienst Department of Conservation (DOC). Tot nu toe is er

Lees meer »