Nick Coutsier is ‘movement director’, zelfs voor het bedrijfsleven

07:01 Nick Coutsier orkestreert modeshows en shoots van Louis Vuitton, danst voor Beyoncé, en sinds 7 juni is hij het uithangbord van de expo ‘Fashion Moves’ in het MAD in Brussel. 

Meer krantenkoppen in België

Benzine weer wat goedkoper aan de pomp

De maximumprijs van benzine gaat woensdag omlaag. Wie benzine 95 (E10) tankt, betaalt dan nog maximaal 1,755 euro per liter, zo heeft de federale overheidsdienst Economie dinsdag aangekondigd. Dat is een daling met 2,3 cent per liter.

Lees meer »

Dames SC Zonnebeke willen zo hoog mogelijk eindigen

De dames van SC Zonnebeke hebben vorig seizoen hun heropstart niet gemist. Ze bereikten de promotie van derde naar tweede provinciale en willen dit seizoen zo hoog mogelijk eindigen.
The post Dames SC Zonnebeke willen zo hoog mogelijk eindigen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van gigantische schulden tot tal van mislukte huwelijken: zo is het de acteurs van ‘Beverly Hills, 90210’ vergaan

“Na vele jaren vechten verloor ze haar strijd tegen kanker.” Het nieuws dat Shannen Doherty overleden is sloeg in als een bom, en dan vooral bij haar ‘Beverly Hills, 90210′-collega’s. “Ze was een kracht van de natuur, en ik zal haar missen”, aldus Jason Priestley. Maar hoe is het de rest van de cast inmiddels vergaan? Van een plotselinge beroerte

Lees meer »

Landbouwer kan koe zelf uit beek bevrijden in Diksmuide

De brandweer van Diksmuide kreeg donderdagochtend een melding binnen van een koe die vastzat in een beek in een grasveld vlak bij de IJzer, tussen Kaaskerke en de IJzerdijk.
The post Landbouwer kan koe zelf uit beek bevrijden in Diksmuide appeared first on KW.be.

Lees meer »