Naomi Watts en Billy Crudup stappen nogmaals in het huwelijksbootje, jaar na eerste bruiloft

Naomi Watts (55) en Billy Crudup (55) zijn voor de tweede keer getrouwd. De acteurs vierden zaterdag – een jaar na hun eerste huwelijk – hun trouwfeest in Mexico-Stad. 

Meer krantenkoppen in België

Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen

In aanwezigheid van provinciaal voorzitter Dirk De fauw (vooral bekend als burgemeester van Brugge) en provinciaal secretaris David Ghesquière (uit Torhout) kwam het bestuur van de West-Vlaamse koepel van Tuinhier samen voor zijn jaarlijkse receptie en etentje. Ook de partners waren uitgenodigd.
The post Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader vermoorde Michiel (22): “Als een psycholoog maar even met de dader had kunnen spreken, was dit niet gebeurd”

De dubbele moord op Miren Eynatten (54) en haar zoon Michiel Dutilleux (22) in Denderhoutem eind vorig jaar, had vermeden kunnen worden. Dat vindt de vader van Michiel. Hij wil dat er lessen getrokken worden, nu het onderzoek wordt afgesloten. “De dader was enkele uren eerder vrijgelaten met een zakje kleren en een contactverbod. Een jurist kan zo’n delicate beslissing

Lees meer »

Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij Kortrijkse studenten

Ondanks twee veroordelingen in vier maanden stal een 33-jarige man zonder gekende verblijfplaats in de Kortrijkse regio opnieuw een tiental fietsen. Dit keer vloog hij alvast de cel in. “Maar het is de laatste keer dat ik het gedaan heb”, beloofde hij aan de rechter.
The post Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij

Lees meer »

Unieke tekening van Oostendse kunstschilder Léon Spilliaert toevertrouwd aan Koninklijke Bibliotheek van België

De Koning Boudewijnstichting heeft een unieke tekening van kunstenaar Léon Spilliaert, die in 1881 geboren werd in Oostende, toevertrouwd aan de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR). De originele tekening ‘Le Sculpteur de masques’, die de affiche moest worden van de gelijknamige theatervoorstelling van Fernand Crommelynck, wordt opengesteld voor het publiek.
The post Unieke tekening van Oostendse kunstschilder Léon Spilliaert

Lees meer »