N-VA en Vlaams Belang zingen een verschillende versie van de Vlaamse Leeuw: waar zit het verschil?

Zowel Vlaams Belang als N-VA zongen zondagavond na de speech van hun leiders de Vlaamse Leeuw. Opvallend, ze zongen allebei een andere versie.

 

Meer krantenkoppen in België

Nu kleinzonen van Jean-Marie Pfaff hun debuut op de catwalk maakten: ook deze BV-zonen scoren als model

Kleine jongens worden groot. Dat bewijzen Liam (18) en Keano (19), de kleinzonen van Jean-Marie (70) en Carmen Pfaff (68). Zij maakten onlangs hun debuut op de catwalk. Liam en Keano volgen zo in de voetsporen van andere BV-kinderen die scoren in de modellenwereld. ‘TV Familie’ maakte een overzicht. “Connecties helpen, maar als je niet goed bent, krijg je de

Lees meer »

VS-correspondent Björn Soenens over Joe Biden: “Hij was redelijk op dreef, maar die gênante versprekingen blijven hangen”

Inhoudelijk heeft de Amerikaanse president Joe Biden vannacht geen steken laten vallen, maar het zijn de twee gênante versprekingen over vicepresident Kamala Harris en Oekraïens president Volodimir Zelenski die zullen bijblijven. "De guillotine is niet gevallen, maar de crisis is niet van de baan", analyseert VS-correspondent Björn Soenens. "Er zal nog heel wat duw- en trekwerk nodig zijn vooraleer Joe

Lees meer »

KIJK. Dit is het moment dat Houthi-rebellen een olietanker opblazen

Houthi-rebellen hebben dinsdag opnieuw schepen in de Rode Zee bestookt met raketaanvallen. Ditmaal was een olietanker die onder Libanese vlag vaart het doel. Op beelden is te zien hoe er meteen na de ontploffing er een grote rookwolk ontstaat en een vlammenzee zich verspreidt. Volgens de Houthi’s gaat het om een vergeldingsactie na de Israëlische luchtaanval op Khan Younis van

Lees meer »

Zestien arrestaties tijdens verschillende politiecontroles in en rond de stations van Ieper, Poperinge en Wervik

Tijdens verschillende acties van de lokale politie in en rond de stations van Ieper, Poperinge en Wervik werden tussen oktober tot en met juni 16 personen gearresteerd. Naast elf gerechtelijke arrestaties gaat het om vijf bestuurlijke voor illegaal verblijf, verstoring van de openbare orde en een ziek persoon.
The post Zestien arrestaties tijdens verschillende politiecontroles in en rond de

Lees meer »

Deel van luchthaven Charleroi ontruimd na vondst verdacht pakket

Een deel van de luchthaven van Charleroi is ontruimd nadat er een verdacht pakket werd gevonden in de ruimte waar de bagage gesorteerd wordt. Dat meldt RTBF. Reizigers verzamelen op de parking van de luchthaven. De Dienst voor Opruiming en Vernietiging van Ontploffingstuigen, DOVO, is ter plaatse.

Lees meer »

Van de ultieme vrijgezellenstek van James Bond tot de villa van ‘Home Alone’: deze iconische filmhuizen staan te koop

Geschat van 550.000 euro tot maar liefst 30 miljoen. Poepchique villa’s – kastelen bijna – met hun majestueuze aanblik en unieke architectuur. Maar wat ze vooral zo duur maakt, is dat er film- en televisiegeschiedenis is geschreven. In Chicago staat momenteel het huis uit ‘Home Alone’ te koop, en de afgelopen tijd kwamen er wel meer legendarische filmhuizen op de

Lees meer »