Koningin Paola lijkt politieke kleur te bekennen op servetje: “Koning Filip zal haar er wel over aanspreken”

Heeft koningin Paola per ongeluk haar stem gedeeld met de wereld? Een foto van een servetje lijkt alvast haar politiek voorkeur te tonen. De snelle kribbel leest “MR, 2 Wilmès, tête de liste”, waardoor het lijkt op een spiekbriefje. Het Koninklijk Paleis geeft geen commentaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Wereldwijde computerstoring treft ook Belgische bedrijven: dit weten we al

Het regent vrijdag wereldwijd meldingen van gecrashte computers. Verschillende grote bedrijven zijn getroffen en veel gebruikers krijgen een blauw scherm met een foutmelding te zien zodra ze opstarten. In ons land zijn twee ziekenhuizen, de NMBS en de luchthaven getroffen. Cyberveiligheidsbedrijf Crowdstrike zegt het probleem intussen te hebben gevonden.

Lees meer »

Verdachte van fietsdiefstal bij ex-wielrenner in Meerbeke aangehouden

Er is man aangehouden die ervan verdacht wordt 2 dure racefietsen te hebben gestolen bij een ex-wielrenner in Meerbeke, bij Ninove. De dief geraakte binnen in de garage waarvan de poort op een kier stond. Op camerabeelden is te zien hoe hij tewerk ging. De politie vond de dief via de beelden, de man is aangehouden. De fietsen zijn nog

Lees meer »