Extreemrechts wordt tweede partij in Duitsland

De christendemocraten zijn de winnaars. De SPD van kanselier Scholz behaalt maar 14 procent. Ondanks de schandalen verdubbelt AfD zijn zetelaantal.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Man bedreigt toeristen met gasbrander in San Francisco, tot twee nudisten tussenbeide komen

Op klaarlichte dag bedreigt Zero Triball (38) voorbijgangers en bewoners in Castro, een wijk in het Amerikaanse San Francisco. Wanneer Triball dreigt uit te halen met een gasbrander naar een man, komen Pete Sferra en Lloyd Fishback tussenbeide. Opvallend: beide mannen dragen geen kleren. Een winkelier in de buurt kan het hele voorval filmen. “Ik haat het dat toeristen dit

Lees meer »

Acht dagen te paard naar Nederland voor het goede doel: Wendy steunt Kom Op Tegen Kanker met opmerkelijke sponsortocht vanuit Vlamertinge

630 km afleggen te paard in acht dagen. Dat is de stevige uitdaging die Wendy Klijn van stoeterij The Golden Sky aangaat ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Vertrekken doet ze vanuit Vlamertinge, hopelijk komt ze acht dagen later samen met haar paarden Whisper en Ronnie goed in haar geboortestad Alkmaar aan.
The post Acht dagen te paard

Lees meer »

‘Burgemeester van morgen’ Jason Vandamme (21) komt toch op voor verkiezingen in Menen: “Niet voor postjes, wél voor de beste projecten”

Het stond in de sterren geschreven, en werd uiteindelijk realiteit. Lauwenaar Jason Vandamme trekt naar het politieke toneel, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Hoewel hij lange tijd de boot afhield, ging hij toch overstag voor de gloednieuwe lijst VOOR 8930. “Soms kruisen mooie uitdagingen je pad, en moet je durven springen.”
The post ‘Burgemeester van morgen’ Jason Vandamme (21)

Lees meer »

“Zowel taalvaardigheid als algemene ontwikkeling worden bevorderd”: Deerlijk organiseert opnieuw een zomerschool

De gemeente Deerlijk organiseert van maandag 19 augustus tot vrijdag 30 augustus opnieuw een zomerschool. “We dienden hiervoor een subsidieaanvraag in en we krijgen 7.050 euro”, verduidelijkt schepen Louis Vanderbeken (CD&V Deerlijk).
The post “Zowel taalvaardigheid als algemene ontwikkeling worden bevorderd”: Deerlijk organiseert opnieuw een zomerschool appeared first on KW.be.

Lees meer »