Crelan-app zucht onder stormloop nieuwe klanten na cruciale verhuisoperatie

13:02 Crelan heeft dit weekend een cruciale horde genomen door de zowat 840.000 klanten en kantoren van AXA Bank België te verhuizen naar zijn eigen IT-platform. Maar door de enorme drukte ondervinden de vo… 

Meer krantenkoppen in België

Voetganger (37) kritiek na aanrijding door wagen in Brugge, slachtoffer lag wellicht al op straat

Een 37-jarige voetganger is in de nacht van dinsdag op woensdag in kritieke toestand afgevoerd bij een verkeersongeval langs de Dudzeelse Steenweg in Brugge. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan. Volgens de eerste vaststellingen zou het slachtoffer al op straat gelegen hebben.
The post Voetganger (37) kritiek na aanrijding door wagen in Brugge, slachtoffer lag wellicht al op straat

Lees meer »

Het mooiste podium is meteen ook het allerduurste op Tomorrowland: “Enkel die schermen alleen al vroegen een investering van tien miljoen euro”

Een verjaardag vraagt om lichtjes. Véél lichtjes. Ex-Zillionbaas Frank Verstraeten is al 20 jaar hofleverancier van led-schermen bij Tomorrowland, maar kleurt voor het jubileum met zijn Pixelscreen graag eens los buiten de lijntjes. “Het hoofdpodium wordt ongezien”, klonk het. “Enkel die schermen alleen al vroegen om een investering van tien miljoen euro”. ’s Nachts bleek zijn gelijk.

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle

Voor haar Midzomer-hoevefeest op zondag 18 augustus is Landelijke Gilde Poelkapelle te gast in het Rozenhof bij Gerard Vanackere en Magda Vandermersch. Net zoals de vorige edities staat het hoevefeest in het teken van oldtimertractoren, met een rondrit en trekkertrek.
The post Oldtimers centraal op Midzomer-hoevefeest in Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zoon van prins Laurent blijkt even grote racefanaat als zijn vader: prins Aymeric racet op circuit in Frankrijk

Prins Aymeric (18) heeft een voorliefde voor snelle wagens. Dat blijkt uit zijn Instagram waar hij regelmatig foto’s plaatst van auto’s van topmerken zoals Bentley, Mercedes en Rimac. En nu deelt hij videobeelden vanop het circuit Paul Ricard in Frankrijk. De liefde voor wagens komt van zijn papa, prins Laurent. Die laatste scheurde in het verleden graag rond met snelle

Lees meer »