Apple zet AI-offensief in met Apple Intelligence en sluit deal met OpenAI

20:46 Apple heeft maandag zijn AI-technologie onthuld. Apple Intelligence wordt geïntegreerd in tal van apps en moet rekening houden met de persoonlijke gegevens en de context van de gebruiker. Ook werd een… 

Meer krantenkoppen in België

Union zal thuiswedstrijd tegen Slavia Praag in derde voorronde Champions League in Lotto Park spelen, ook Cercle en Gent kennen mogelijke tegenstanders

Union neemt het op tegen Slavia Praag in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden worden afgewerkt op 6 of 7 augustus (in Tsjechië) en 13 augustus (in Brussel). Cercle Brugge komt uit tegen Molde of Silkeborg in de derde voorronde van de Europa League. De verliezer van dat duel komt uit tegen AA Gent in de derde

Lees meer »

Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in vlammen op

Brandweerpost Zuid-IJzer hielp maandagmiddag met het blussen van een zware brand in een weide op Frans grondgebied. De brand bevond zich een tweehonderdtal meter over de grens, achter het pand gekend als café ‘De Miserie’ van de populaire tv-reeks ‘Chantal’.
The post Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in

Lees meer »

Programma bezoek paus Franciscus aan België bekend: ontmoeting met slachtoffers seksueel misbruik “in alle discretie”

Paus Franciscus zal tijdens zijn bezoek in België "in alle discretie" met slachtoffers van seksueel misbruik spreken. Dat blijkt uit het volledige programma van het pausbezoek. Wanneer die ontmoeting precies zal plaatsvinden en wie er aanwezig zal zijn is niet bekend. Het Vaticaan zal "omwille van discretie" pas over de bijeenkomst communiceren nadat die heeft plaatsgevonden.

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »