Vlaams Belang Limburg tussen vreugde en “penspijn” in hardrockclub

Juichen of knarsetanden? Of allebei tegelijk? De Limburgse Vlaams Belang-sympathisanten die op verkiezingsavond samenkwamen in Bilzen moesten teleurstelling én tevredenheid verwerken.

 

Meer krantenkoppen in België

Kopecky pakt met overmacht haar eerste ritzege in de Giro Donne: “Het is, denk ik, de beste lead-out die ik ooit heb gehad”

Lotte Kopecky (28) heeft eindelijk raak geschoten in deze Giro Donne. Ze won de vijfde etappe na een geweldige lead-out met enkele lengtes voorsprong op Consonni en Sierra: “Het was de perfecte timing op 500 meter van Cecchini en Guarischi en ik kon het mooi afmaken”. Na vier top-10 plaatsen, mocht ze dus eindelijk op het zegegebaar maken.

Lees meer »

Spaanse toerist in Zuid-Afrika gedood door olifanten

In een park nabij het Zuid-Afrikaanse Johannesburg is een Spaanse toerist omgekomen nadat hij werd vertrappeld door olifanten. De 43-jarige man was zondagochtend uit zijn voertuig gestapt om foto’s te nemen, waarna hij door de dieren werd aangevallen. Dat hebben de autoriteiten dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Bagagesysteem ligt uur stil na technisch defect: chaos in vertrekhal van Brussels Airport

Op Brussels Airport heeft een technisch defect aan het bagagesysteem woensdagochtend voor chaos in de vertrekhal gezorgd. Alle bagagebanden lagen een uur lang stil, waardoor er lange rijen aan de check-inbalies stonden. Voor vakantiegangers is het bang afwachten of hun valiezen wel mee op het vliegtuig kunnen. Inmiddels werd het systeem wel heropgestart en werken enkele bagagebanden opnieuw.

Lees meer »

Politie en burgemeester ontvangen bovenbuur (27) die André (82) uit brandende woning redde in Knokke-Heist

De 27-jarige man die dinsdagmiddag met gevaar voor eigen leven een bejaarde man uit een brandende woning hielp in Knokke-Heist is door de politie en burgemeester Jan Morbee (GBL) persoonlijk bedankt. De 82-jarige André vecht ondertussen nog steeds voor zijn leven in het ziekenhuis.
The post Politie en burgemeester ontvangen bovenbuur (27) die André (82) uit brandende woning redde

Lees meer »