Verkiezingsresultaten in Beernem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Beernem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Beernem.

Bekijk hieronder de gedetailleerde resultaten.

Verkiezingsuitslagen Vlaams Parlement

Verkiezingsuitslagen Kamer

Verkiezingsuitslagen Europees

The post Verkiezingsresultaten in Beernem: zo heeft jouw gemeente gestemd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Koningin van de Kantoren’ over de opvolging in familiebedrijf: “Mijn zoon is voor de concurrentie gaan werken, zo meedogenloos is de competitie”

Bij het grote publiek doet haar naam misschien geen belletje rinkelen, maar de leading leady van de vastgoedsector Ingrid Ceusters (70) heeft een levensloop zoals er geen twee zijn. Nu geeft ze de fakkel door. En spreekt ze uitzonderlijk met de pers, óók over de familieruzie die haar gezin uiteenrukte. “Als de ene niet meer met de andere door dezelfde

Lees meer »

“Als je familie wordt aangevallen, hoe zou jij dan reageren?”: furieuze Uruguay-bondscoach verdedigt spelers na vechtpartij met fans

De onwaarschijnlijke beelden uit de halve finale van de Copa América, waarbij spelers van Uruguay slaags raakten met Colombiaanse fans, blijven nazinderen. Nu heeft Uruguayaans bondscoach Marcelo Bielsa keihard uitgehaald naar de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL, organisator van het toernooi, en de media. “Jullie beschermen degenen met macht en geld.”

Lees meer »

Nunjo (21) uit Avelgem neemt deel aan dartscompetitie in Engeland: “Een sterke prestatie kan me dichter brengen bij een WK-ticket”

Avelgemnaar Nunjo Dewaele neemt op zaterdag 27 en zondag 28 juli deel aan de Youth Development Tour in Engeland. De grootste Europese dartstalenten nemen het daar tegen elkaar op. Er staat ook een ticket voor het WK op het spel bij de eindafrekening van de Tour.
The post Nunjo (21) uit Avelgem neemt deel aan dartscompetitie in Engeland: “Een

Lees meer »

Niels (31) verovert de vlaswereld met Hyler in Meulebeke: “We produceren elk jaar 50 machines”

De oogstperiode in de vlaswereld zit weer helemaal op kruissnelheid. De pluk- of slijtmachines verschijnen opnieuw in het straatbeeld. De relatief nieuwe constructeur Hyler lanceerde recent de eerste vlasrooier met vier rijen en drukt steeds meer zijn stempel op de sector. “We willen steeds blijven innoveren”, aldus Niels Baert.
The post Niels (31) verovert de vlaswereld met Hyler in

Lees meer »

KIJK. Evenepoel wil weer meer voorzichtigheid rond Covid: “Dat mondmasker? Dat is omdat jullie er geen dragen”

Remco Evenepoel heeft weer een dag in de Tour zonder kleerscheuren overleefd. De witte trui baande zich met verve een weg door het waaiergevaar richting Pau en begint morgen als tweede aan de Pyreneeën. “Het mag gaan beginnen.” Evenepoel deed ook een oproep tot weer meer ‘Covid-voorzichtigheid’ in de Tour. “Ik denk dat we terug moeten naar toestanden zoals in

Lees meer »

Nathalie (37) neemt afscheid van pony die zwaar toegetakeld werd door loslopende hond: “Julleken krijgt een mooi plaatsje in ons huis”

Nathalie van de Bossche (37) uit Sint-Lievens-Houtem, in de provincie Oost-Vlaanderen, heeft afscheid moeten nemen van haar pony Julleken. Ze moet haar lieveling, die amper 60 centimeter groot is, laten inslapen nadat het werd aangevallen door een loslopende hond. “Het was een harde beslissing en het doet nog altijd pijn”, zegt Nathalie.

Lees meer »

Torrepoortwijk in Ieper maakt zich weer op voor jaarlijkse kermis: “Kijken er heel hard naar uit”

Vanaf vrijdag 19 juli kan je in de Torrepoortwijk terecht voor de jaarlijkse kermis. Het gevarieerde programma zal jong en oud kunnen bekoren. Een van de activiteiten die er uit springt is het optreden op zondagvoormiddag van voorzitter Ronald Verfaillie met muzikale begeleiding van Jacques Vanpeteghem.
The post Torrepoortwijk in Ieper maakt zich weer op voor jaarlijkse kermis: “Kijken

Lees meer »