Sander Loones (N-VA) hoopt op goed persoonlijk resultaat voor zijn inhoudelijk werk

Blakend van zelfvertrouwen trok Sander Loones (N-VA) samen met zijn vrouw Ilse Van Coillie zondagmorgen 9 juni naar het kiesbureau aan Sporthal Hazebeek in Oostduinkerke. Onder een stralende zon en met een stralende smile begroette de lijsttrekker voor het Vlaams Parlement alle Koksijdenaars die net als hij in de wachtrij stonden om hun stem uit te brengen.

Tot in de vooravond zal het spannend blijven welke partijen goed scoren en welke partijen de kiezers bestraffen omdat ze er het vertrouwen in hebben verloren of niet geloven in hun programma en standpunten. Sander Loones heeft er alleszins een goed oog in. “Het gaat erom welke partij er verandering kan brengen in de goede zin. In elk geval: een radicale partij kan dat niet! Dat betekent ook dat voor Vlaams Belang de deuren dicht blijven. N-VA is de partij die erop hamert dat ze haar verantwoordelijkheid zal opnemen. Nadat onze Koksijdse N-VA-mensen hun stem hebben uitgebracht, gaan we traditiegetrouw samen de verkiezingsborden weer binnenhalen. We geven de natuur terug aan de natuur! Daarna vertrekken we samen in de auto naar Brussel, en dan sijpelen de eerste resultaten binnen. Maandag start het echte werk, met een eerste strategisch overleg en dinsdag volgt een overleg met de partijtop. Ik durf te hopen op een goed persoonlijk resultaat, dat ik zie als een geruststellend democratisch signaal van inhoudelijk werk. Want ik denk toch wel dat ik mag zeggen dat ik hard heb gewerkt!”

The post Sander Loones (N-VA) hoopt op goed persoonlijk resultaat voor zijn inhoudelijk werk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Het contract voor 5 jaar is getekend, Mbappé maakt zich op voor “grootste presentatie ooit” in Bernabéu

De fans van Real Madrid kruisen vanmiddag klokslag 12 uur met felrood in de agenda aan. Op dat tijdstip wordt Kylian Mbappé (25), de nieuwste ‘galactico’, met open armen ontvangen in wat de grootste en spectaculairste presentatie van een voetballer ooit moet worden. Daarvoor spaart Real kosten noch moeite, met een vuurwerkshow geïnspireerd op het recente optreden van Taylor Swift

Lees meer »

Hoeve De Blauwpoorte, dé populairste trouwspot in Kortrijk: “Iedereen is getraind om perfectie af te leveren”

De zomermaanden zijn een gegeerde periode voor koppels om elkaar het jawoord te geven, iets wat eventlocatie Hoeve De Blauwpoorte duidelijk ondervindt. “Elke vrijdag en zaterdag, en zelfs op feestdagen, is een trouw ingepland. Met een 15-tal mensen vliegen we er vrijdagnacht om 5 uur in om alles tegen 10 uur klaar te hebben voor het volgende koppel”, vertelt zaakvoerder

Lees meer »

Fenomenale wielercarrière zit er nu echt op: Peter Sagan rijdt vandaag laatste mountainbikewedstrijd

Nu ook de volledige afscheid van de professionele wielersport. Peter Sagan (34) rijdt vandaag zijn laatste wedstrijd als mountainbiker, zo stuurt zijn ploeg deze ochtend de wereld in. In juni zette Sagan al een punt achter zijn carrière op de weg, waar hij driemaal wereldkampioen werd. De Slowaak kreeg eerder dit jaar af te rekenen met hartproblemen en werd tweemaal

Lees meer »

IN BEELD. BV’s loslippig over hun liefdesleven op première van ‘Gert & James Zomerrevue’: “Ons huwelijk is voor september 2025″

Het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne rolde zondagavond de paarse loper uit voor de première van ‘De Gert & James ZomerRevue’. Gastheren Gert Verhulst en James Cooke zorgen – aan de zijde van Karen Damen en Ruth Beeckmans – voor een show vol glamour, humor en muziek. Heel wat nieuwsgierige BV’s kwamen een kijkje nemen.

Lees meer »