Lynn Van den Broeck over pittige deelname aan ‘Special Forces’: “Ik wilde mijn grenzen verleggen tot de rekker uiteindelijk knapte”

Nog tot 9 juni kruipt ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck (31) in de huid van de populaire Britse misdaadauteur Agatha Christie in de theatervoorstelling ‘Lady Agatha’. Het podium is en blijft haar grootste passie, al laat ze graag ook andere kanten van zichzelf zien. Dat bewijst ze met deelnames aan ‘MasterChef’, ‘Special Forces’ én opvallende uitspraken in onder meer ‘De Tafel van Gert’. “Als je altijd heel voorzichtig bent, word je een grijze muis”, klinkt het in PRIMO. 

Meer krantenkoppen in België

Tot zeven jaar cel voor gauwdieven die shoppende dames viseerden in Oostende, Brugge en Kortrijk

Drie Bulgaren hebben voor de Brugse strafrechtbank tot zeven jaar effectieve celstraf gekregen voor tientallen gauwdiefstallen. De daders viseerden vooral shoppende vrouwen. “De lege portefeuilles lieten ze achter in de winkelrekken.”
The post Tot zeven jaar cel voor gauwdieven die shoppende dames viseerden in Oostende, Brugge en Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Oostende en handelaars ondertekenen charter rond e-gocarts

Stad Oostende en de fiets- en gocartverhuurders slaan de handen in elkaar voor de ondertekening van een charter rond e-gocarts. Daarin worden enkele afspraken vastgelegd rond de veiligheid en verhuur van e-gocarts.
The post Stad Oostende en handelaars ondertekenen charter rond e-gocarts appeared first on KW.be.

Lees meer »

? Bondscoach Sven Vanthourenhout is overtuigd: “Remco en Wout zullen er staan op de Olympische Spelen”

De derde ritzege van Jasper Philipsen in deze Tour is binnen. “Drie volle lengten. Van sprekend gemak gesproken.” In onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikken Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck terug op de laatste sprintetappe. Met bondscoach Sven Vanthourenhout wordt al vooruitgeblikt richting de Olympische Spelen. “Het mentale aspect wordt héél belangrijk.” Luister hierboven naar een nieuwe

Lees meer »

Biden heeft covid

De Amerikaanse president Joe Biden heeft covid. Dat meldt het Witte Huis. Biden voelde zich woensdagnamiddag niet zo goed en had last van een lopende neus en een droge hoest, waarop hij positief testte op het coronavirus.

Lees meer »

Ook Belgische koning ontsnapte ooit aan moordaanslag: dader betaalde hoge prijs voor mislukt eenmanscomplot

In de Verenigde Staten zindert de mislukte moordaanslag op Donald Trump nog na. Maar ook in België deed politiek geweld het land al opschrikken. In 1902 kwam Leopold II in het vizier van een Italiaans anarchist, die in hartje Brussel op klaarlichte dag het vuur opende op de koning der Belgen. Een reconstructie van een waanzinnig eenmanscomplot. De dader betaalde

Lees meer »