Flitsende Doku en scorende Lukaku, maar ook blessurezorgen achterin: álle Duivelse momenten tegen Luxemburg

Geslaagde generale repetitie voor de Rode Duivels. Luxemburg was duidelijk een maatje te klein en dat leverde heel wat hoogtepunten op. Doku toverde de ene na de andere fits uit z’n schoenen, waarvan één resulteerde in een assist voor Lukaku. ‘Big Rom’ stond gisteren alweer twee keer aan het kanon. Ook De Bruyne verkeerde in grote doen, maar de blessures van Meunier en Witsel zorgden wel voor een domper. Herbekijk hieronder alle hoogtepunten van de wedstrijd! 

Meer krantenkoppen in België

Hoe ‘Jasper The Master’ de knop omdraaide: “Jasper mocht zich niet langer blindstaren op wie er niet was, maar op de mensen die er wel zijn”

Twee ritzeges, dan is de Tour geslaagd voor Alpecin-Deceuninck. Toch? Sportief manager Christoph Roodhoof: “De gemiste kansen zijn wel weg. Dat kan je toch ook niet ontkennen?” Om in Pau een nieuwe gemiste kans te vermijden, greep hij in. “Voor de start heb ik een goed gesprek gehad met Jasper. Niet negatief, maar met Jasper mag je de dingen niet

Lees meer »

Gigantische taart, vuurwerk en peperdure cadeaus: petekind van prins Laurent viert 21ste verjaardag in grote luxe

Omringd door een stapel cadeaus van de duurste merken, vierde prinses Carolina van Bourbon-Sicilië haar 21ste verjaardag. De feestlocatie was Porto Cervo, Sardinië, waar de prinses talrijke familieleden en vrienden uitnodigde om deel te nemen aan het extravagante evenement. Onder de Italiaanse zon blies het petekind van prins Laurent (60) de kaarsjes uit op een gigantische taart en danste ze

Lees meer »

Veel webshops gebruiken sluwe trucs om je meer te doen kopen: voor deze technieken moet je opletten

Extra producten die zonder te vragen in je winkelwagentje belanden. Speciale aanbiedingen die elk moment kunnen aflopen (maar de dag erop weer doodleuk online staan). Een ‘gratis bezorging’-optie die, als puntje bij paaltje komt, een verborgen abonnement blijkt. Volgens recent onderzoek maakt driekwart van de 642 gecontroleerde websites gebruik van dergelijke trucs.

Lees meer »