Deze vijf dingen moet u nu weten over verkiezingsdag om mee te zijn

Vandaag zijn meer dan 8 miljoen Belgen naar de stembus getrokken voor de Europese, federale en regionale verkiezingen. Deze vijf dingen moet u weten om mee te zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Ongeziene beelden in Copa América: woeste Liverpool-spits Núñez vecht met Colombiaanse fans op tribune en gooit stoel in hun richting

Onwaarschijnlijke beelden in de halve finales op de Copa América. Na de uitschakeling tegen Colombia raakten enkele Uruguayaanse spelers (!) slaags met Colombiaanse fans op de tribune. Op beelden is te zien hoe Darwin Núñez het voortouw neemt en zowel klappen uitdeelt als incasseert. De Liverpool-spits gooide zelfs met een stoel.

Lees meer »

N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar

“Thuis in een welvarend, warm en veilig Brugge”. Dat zijn de krachtlijnen van het kiesprogramma dat N-VA Brugge bewust op de Vlaamse feestdag presenteerde, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale N-VA-lijst is flink verjongd, ook al is de oudste kandidate 87 jaar.
The post N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar appeared first

Lees meer »

Ondanks gedwongen deportatie: Shallie uit ‘Temptation Island’ dagelijks op tv in vijftig Afrikaanse landen

Shallie Abbiusi (30), bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’, schittert dagelijks in meer dan vijftig Afrikaanse landen in de populaire Ghanese tv-serie ‘Madam’. Dit is opvallend, aangezien de realityster eind vorig jaar nog uit Ghana werd gezet. “Helaas hebben de makers mijn personage eerder dan gepland moeten uitschrijven omdat ik werd gedeporteerd”, vertelt ze in ‘Het

Lees meer »

Loes Van de Heuvel is nog steeds trots op ‘De Kampioenen’: “Met die heruitzendingen verdienen we nét genoeg om te overleven”

“Als ‘F.C. De Kampioenen’ in Hollywood was gemaakt, dan was ik nu rijk.” Al verdient Loes Van den Heuvel (67) toch ook een aardig centje bij met de zoveelste herhalingen. En ze blijft trots op de reeks, die voor haar heel wat meer inhoudt dan enkel comedy. In Story maakt ze de vergelijking met haar beroemde personage. “Ik had ‘s

Lees meer »

Zes keer meer C-attesten in het beroepsonderwijs dan in het aso

Voor 20.084 middelbare scholieren eindigde het schooljaar in mineur: met een C-attest in de boekentas zijn ze verplicht om na de zomervakantie opnieuw in hetzelfde jaar te starten als op 1 september vorig jaar. Dat blijkt uit de cijfers van het Agentschap voor Onderwijsdiensten (Agodi). Opvallend: in het beroepsonderwijs zijn er zes keer meer zittenblijvers dan in het algemeen secundair

Lees meer »

Zelfs de tatoeages lijken hetzelfde: was Johnny Depp in Plopsaland?

Waren bezoekers deze week getuige van Johnny Depp in Plopsaland De Panne? Op woensdag dachten bezoekers van het Vlaamse attractiepark de wereldberoemde Amerikaanse acteur te spotten op een picknickbank. Een foto van een man die opvallend veel gelijkenissen vertoont met Depp gaan intussen viraal op sociale media.

Lees meer »