Brussel: Groen grootste Nederlandstalige, MR grootste Franstalige partij. Fouad Ahidar verrast

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft de verkiezing een zeer gemengd resultaat opgeleverd. Bij de Franstalige partijen gaat de MR er fors op vooruit, bij de Nederlandstalige partijen blijft Groen veruit de grootste.

 

Meer krantenkoppen in België

Wout van Aert onder scanner nadat hij bocht verkeerd inschat en valt

Opnieuw blikschade bij Wout van Aert (29). Onze landgenoot trok de kop in het peloton, maar schatte een scherpe bocht verkeerd in en schoof onderuit. Een lelijke valpartij, maar de man van Visma – Lease a Bike kon snel weer door. Hij hield er een bebloede arm en knie aan over, maar Van Aert gaat straks nog onder de scanner

Lees meer »

Nathalie (37) neemt afscheid van pony die zwaar toegetakeld wordt door loslopende hond: “Dit doet pijn, maar Julleken krijgt een mooi plaatsje in ons huis”

Nathalie van de Bossche (37) uit Sint-Lievens-Houtem heeft afscheid moeten nemen van haar pony Julleken. Ze moet haar lieveling laten inslapen nadat het werd aangevallen door een loslopende hond. Het dier, amper 60 centimeter groot, kreeg daarbij zware bijtwonden in hals en flank. Nathalie legde eerst zelf een drukverband aan maar noch de dierenarts, noch de specialisten van de dierenkliniek

Lees meer »

Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties

Heb jij al de Warandetoren in Middelkerke, de Sint-Maartenskerk in Kortrijk of het Klankpanorama in Dranouter bezocht? Dankzij het project Horizon 2025 van de provincie West-Vlaanderen en Westtoer openden de voorbije jaren overal in de provincie uitkijkpunten.
The post Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buurtfeest in de Graanstraat in Meulebeke

De Berenfeesten vormden het ideale moment voor het college van burgemeester en schepenen om de bewoners van de nieuwe wijken in Meulebeke een bezoek te brengen.
The post Buurtfeest in de Graanstraat in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Australisch koppel opgepakt op verdenking van spionage voor Rusland

Twee Australische burgers van Russische afkomst zijn in Australië gearresteerd op beschuldiging van spionage. Het echtpaar van 40 en 62 jaar wordt ervan verdacht materiaal te hebben verzameld van de Australische defensie met als doel dat door te spelen aan Russische autoriteiten. Dat heeft de Australische federale politie bekendgemaakt.

Lees meer »

Ruben Vanraefelghem (R. Knokke FC, 1ste nationale) gaat nog even door: “Lichaam protesteert nog niet”

Een zeldzame vrije avond voor Ruben Vanraefelghem: we mogen hem opzoeken in zijn gezellige woning in het landelijke Roksem. We worden geconfronteerd met een huiselijk tafereel waarin de kindjes Josie en Bloom een hoofdrol vertolken. Terwijl de zus van de vrouw des huizes zich over de kroost ontfermt, zetten Ruben Vanraefelghem (31) en zijn levensgezellin Kay Demeyer (32) zich bij

Lees meer »