Voorzitters en bijzitters klappen uit de biecht: “En plots stond er een zatte BV op de deur van mijn stembureau te kloppen”

Met duizenden zijn ze, zondagvoormiddag. Om er als voorzitter, secretaris of bijzitter voor te zorgen dat je je plicht correct uitvoert. De gezelligheid en de boterkoeken vinden ze geweldig. Maar wie steekt nu een brandende sigaret tussen zijn stemformulier?

 

Meer krantenkoppen in België

32 jaar na ‘Basic Instinct’: Sharon Stone (66) doet iconische pose nog eens na

“Je ziet er fantastisch uit.” Sharon Stone (66) krijgt op Instagram heel wat complimenten over een nieuwe foto. Maar liefst 32 jaar na de film ‘Basic Instinct’ heeft de Amerikaanse actrice haar iconische pose nog eens aangenomen. Iets waar de miljoenen fans van de Hollywoodster alvast blij om zijn. “Sorry voor mijn late reactie, maar mijn telefoon was even oververhit.”

Lees meer »

Oud-president van Peru Alberto Fujimori (85) in 2026 opnieuw kandidaat

De 85-jarige oud-president van Peru Alberto Fujimori zal in 2026 kandidaat zijn voor een derde termijn als president. Dat heeft zijn dochter Keiko, die aan het hoofd staat van de belangrijkste rechtse partij, zondag aangekondigd in een boodschap op haar sociale media. De twee Fujimori’s zeggen gezamenlijk tot dat besluit gekomen te zijn.

Lees meer »

Annick begroet je op hoevepicknick bij Ingelzwam in Ingelmunster: “We zijn uniek in de regio”

Nog tot en met 30 september kan je terecht voor een hoevepicknick bij Ingelzwam bij Johan en Annick Tack-Vandecasteele in de Dossestraat 8. Je kan er genieten van heerlijke West-Vlaamse specialiteiten in de tuin of een overdekte ruimte.
The post Annick begroet je op hoevepicknick bij Ingelzwam in Ingelmunster: “We zijn uniek in de regio” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zet hen op de zwarte lijst”: Nederlandse media spuwen gal richting “bloedirritante” arbitrage na discutabele penaltyfout

Engeland feest, danst, zingt. Want ze staan in de finale van het EK. Maar één fase gaat zowel in Nederlandse als Engelse wel heel vaak over de tongen: de penalty die Engeland kreeg nadat Dumfries te laat kwam op Kane. De Nederlandse analisten en media schuwen de zware woorden niet, maar ook in Engeland zelf vinden ze het “een absolute

Lees meer »

Average Rob verrast door Zomerit-nominatie voor ‘On met la patate’: “Op één dag in elkaar gestoken”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

Dit zijn de populairste dagen waarop werknemers extra dagje vrij nemen

Hoop je op vrijdag 19 juli of op vrijdag 16 augustus nog vrij te nemen om een extra lang weekend te hebben, zal je op je collega’s moeten rekenen. “Want het zijn de twee populairste snipperdagen van de zomer”, zegt HR-bedrijf Attentia. Vrijdag is sowieso de dag waarop graag thuisblijven. En opvallend: het weer geen daar weinig invloed op.

Lees meer »