“Elke dag val ik opnieuw in duigen”: Mama Stefanie (37) getuigt één jaar nadat haar ex huis in brand stak en twee kindjes het leven lieten

Een jaar geleden verloor Stefanie Brems (37) haar twee kindjes Kyano (8) en Kyara (4) nadat haar ex-man hun woning in Puurs-Sint-Amands in brand stak. In een gesprek met HLN dat zweeft tussen verdriet en wilskracht vertelt Stefanie over die vreselijke zondagnacht, hoe de lach van haar kinderen haar inspireert om te blijven leven en de confrontatie met het verleden: “Ik kan niet meer in de buurt komen van hitte.” 

Meer krantenkoppen in België

Wallonië voert ‘aanmoedigingstarief’ voor energie in per 2026: stroomprijs varieert gedurende de dag

Vanaf 1 januari 2026 krijgen elektriciteitsverbruikers in Wallonië de keuze tussen drie tariefformules. Bovenop de traditionele enkelvoudige of tweevoudige uurtarieven komt er een ‘aanmoedigingstarief’, waarbij de prijs varieert in de loop van de dag, die opgedeeld wordt in vijf tijdslots. Dat bevestigt de Waalse regulator CWaPE, bij de publicatie van zijn richtlijnen voor de periode 2026-2029.

Lees meer »

Diamanten huwelijksgeluk voor Dirk en Annie

Dirk Wallaert (82) en Annie Samoy (81) werden ontvangen in het Izegemse stadhuis naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum. Ze trouwden op 14 juli 1964 in Izegem.
The post Diamanten huwelijksgeluk voor Dirk en Annie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Stress”, klonk het, maar toen bleek Cato (28) een hersentumor van vijf centimeter te hebben: “Eén iets is heel belangrijk, ik kan nog steeds zwanger worden”

Ze voelde zich weken misselijk en had zware pijnscheuten. “Stress”, klonk het. Maar de Gentse Cato Deschuytter (28) bleek een hersentumor van 5 centimeter te hebben. Kanker was de diagnose en ze had vijftig procent kans om te overleven. “Ik had zoveel plannen en die moesten allemaal de koelkast in.” Een jaar later doet ze haar verhaal.

Lees meer »

Jada Sparks reageert op grove reacties na artikel in ‘Dag Allemaal’

Deze week verscheen een uitgebreide reportage van de Roeselaarse Jada Sparks in het weekblad ‘Dag Allemaal’. Daarin werd ze onder meer nog geassocieerd met haar periode uit ‘Boer zoekt Vrouw’. Dit alles lokt ondertussen massaal veel reacties uit op de sociale media, en die zijn echt soms heel grof. Vandaar dat ze er toch wil op reageren, terwijl ze op

Lees meer »