‘België blijft een bizar politiek experiment’: Cas Mudde over het voorspelde radicaal-rechtse succes

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Eline en Nils openen opnieuw zomerbar Sprink & Drink in Moorslede: “We voorzien 600 m² aan springkastelen”

Eline Hoorne en Nils Vercaigne openen woensdag opnieuw de deuren van hun zomerbar Sprink & Drink langs de Molenstraat in Moorslede. Voor het derde jaar op een rij kunnen kinderen er zich volop uitleven in een groot springkastelendorp. “Na het Belgische zomerweer van vorig jaar hebben we beslist om hen enkele extra dagen springplezier aan te bieden.”
The post

Lees meer »

Nieuw sportmedisch centrum Spartha in de Stationsstraat

Loïc Segaert en Ruben Deltour starten sportmedisch centrum ‘Spartha’ in de Stationsstraat 88 in Lendelede. “Een centrum waar we niet alleen sporters en topsporters willen begeleiden en revalideren, maar waar niet-sporters van welke leeftijd ook revalidatie en sportieve begeleiding kunnen krijgen”, zeggen ze.
The post Nieuw sportmedisch centrum Spartha in de Stationsstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben een atypische student”: Sukh Preet Singh (22) in Gent verkozen tot student van het jaar

Voor de 20ste keer werd in Gent de Student van het Jaar gekozen… en die eer viel Ingelmunsternaar Sukh Preet Singh te beurt. Hij wordt vooral geprezen voor zijn inzet voor het klimaat en zijn internationale contacten. Sukh Preet is vooral zijn ouders, die al decennialang een restaurant uitbaten in de stationsbuurt in Ingelmunster, dankbaar. “Andere genomineerden hadden vrienden meegenomen

Lees meer »