“Beelden maken is voor één keer toegestaan”: wij spraken de elite-ondernemers van het mysterieuze The Secret Society

Foto’s maken of filmen is strikt verboden. Maar voor één keer doet The Secret Society het licht aan en gooien ze de deuren open voor een unieke blik achter de schermen van hun persoonlijke matchmaking-evenement waar de ondernemende elite samenkomt. Het doel van deze ‘blind date’ voor CEO’s en general managers? “Streven naar gedeeld succes, groei en veerkracht voor elk lid.” 

Meer krantenkoppen in België

Dit zijn de eerste genomineerden voor Zomerhit 2024

De eerste genomineerden voor Zomerhit 2024 zijn bekend. Niels Destadsbader, Kim Debrie, Zita Wauters én de burgemeester van Blankenberge onthulden op Radio2 wie deze zomer de strijd aangaat voor de felbegeerde trofee. Van nieuwkomer Leez tot Laura Tesoro en Belle Perez: wij zetten de eerste kandidaten op een rij.

Lees meer »

Baby Cosette krijgt stickers over hele wereld: “Ze kreeg de kans niet om de wereld te zien, maar de wereld kan haar wel nog leren kennen”

Baby Cosette liet begin dit jaar onverwacht het leven. Haar ouders geven nu stickers van hun dochter mee met mensen die op reis vertrekken. “Cosette kreeg niet de kans om de wereld te zien, maar de wereld kan haar wel nog leren kennen.”
The post Baby Cosette krijgt stickers over hele wereld: “Ze kreeg de kans niet om de

Lees meer »

Dartscompetitie METRO breidt volgend seizoen uit

Een goed jaar geleden kwamen Johan Lambrecht en Johan Baele op het idee een dartscompetitie op te starten met clubs uit de Tieltse regio. Zes clubs schreven zich in en METRO, naar de beginletters van de deelnemende gemeenten, kon van start gaan. DC Pompierke uit Tielt werd de eerste kampioen en dat werd gevierd in café De Kring.
The

Lees meer »

Links front verrassend winnaar Franse verkiezingen, premier Attal kondigt ontslag aan

Het linkse Nouveau Front populaire is verrassend de winnaar van de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen geworden. Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) eindigde pas als derde, na de de presidentiële partij Ensemble. Geen van de partijen behaalde een absolute meerderheid. Premier Attal zal deze ochtend zijn ontslag aanbieden. Grote rellen zijn op de verkiezingsavond uitgebleven, al was het in

Lees meer »