Van den Bergh stoot door naar kwartfinales op Nordic Darts Masters na eenvoudige zege tegen Zweed Nilsson

Dimitri Van den Bergh is uitstekend begonnen aan de Nordic Darts Masters in Kopenhagen. ‘Dancing Dimi’ nam in de achtste finales met 6-3 afstand van de Zweed Nilsson. 

Meer krantenkoppen in België

Van de ultieme vrijgezellenstek van James Bond tot de villa van ‘Home Alone’: deze iconische filmhuizen staan te koop

Geschat van 550.000 euro tot maar liefst 30 miljoen. Poepchique villa’s – kastelen bijna – met hun majestueuze aanblik en unieke architectuur. Maar wat ze vooral zo duur maakt, is dat er film- en televisiegeschiedenis is geschreven. In Chicago staat momenteel het huis uit ‘Home Alone’ te koop, en de afgelopen tijd kwamen er wel meer legendarische filmhuizen op de

Lees meer »

“Hij verdient het niet zo te verliezen”: Philipsen nadert tot op 32 punten van Girmay, die geen breuken heeft opgelopen bij valpartij

De teller van Jasper Philipsen in de Tour staat na z’n overwinning in Nîmes op negen stuks. Maar misschien belangrijker nog: hij doet door de val van Biniam Girmay ook weer volop mee voor groen – al zal alles toch echt wel moeten meezitten. “Alles is mogelijk, maar ik hoop vooral dat hij oké is.” En dat is Girmay ook.

Lees meer »

Na de positieve coronatest van Biden: is dit het einde van zijn presidentskandidatuur?

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is besmet met het coronavirus. Dat maakte hij bekend enkele uren na een interview waarin hij zei enkel door een “medische aandoening” zijn deelname aan de race naar het Witte Huis eventueel zou herbekijken. Is dit de bocht van Biden waar ook almaar meer Democraten om roepen? Amerika-kenner David Criekemans analyseert de situatie: “Dit

Lees meer »

Beelden tonen moment waarop veiligheidsdienst schutter neerschiet

Op beelden op sociale media is te zien hoe de schutter die Donald Trump wou neerschieten, zelf wordt neergeschoten door de politie. Dat terwijl grote paniek te horen is bij het publiek. De man schoot acht keer naar de voormalige president, vanop een dak op een afstand van ongeveer 130 meter. Daarbij is een persoon in het publiek omgekomen, twee

Lees meer »

Organisatoren Bos Ommegang geconfronteerd met nieuwe realiteit: “Ruim 12.000 euro extra kosten”

Bosmolens Ommegang houdt ook dit jaar de festiviteiten gratis, maar ziet met lede ogen aan dat het (financieel) steeds moeilijker wordt om alles rond te krijgen. “Vooral door hogere kosten voor veiligheid en herbruikbare bekers moeten we 12.000 euro meer budgetteren.”
The post Organisatoren Bos Ommegang geconfronteerd met nieuwe realiteit: “Ruim 12.000 euro extra kosten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prof Jan Deprest ontwikkelde techniek om foetussen in de baarmoeder te opereren: “Als we na de geboorte moeten ingrijpen, waarom dan niet ervoor?”

Samen met zijn team ontwikkelde hij nieuwe, grensverleggende technieken om nog ín de baarmoeder foetussen te opereren en hun levens te redden. Pionier Jan Deprest (64) bleef er nuchter onder, ondanks de kritiek her en der dat hij voor God zou spelen met zijn buisjes en ‘ballonnetjes’. “Toch blijf ik altijd denken aan de helft van de kindjes die het

Lees meer »

Hoe het befaamde plan van Visma-Lease a Bike dit jaar niet zal slagen: “Allicht de beste prestatie in mijn leven en toch verliezen we een minuut”

Bloedheet was het in de Pyreneeën en toch bleef Jonas Vingegaard achter met een zak ijs tegen het voorhoofd. In plaats van de grote omwenteling dankzij het befaamde plan van Visma-Lease a Bike verdriedubbelde zijn achterstand naar 3’09”. Is de Tour gereden? “Het enige wat we kunnen hopen is dat Pogacar eens een slechte dag heeft.”

Lees meer »

Na uitvaart motorcrosser Eddy De Roust (63) volgt een ereronde op circuit Zwaanhof

In de bomvolle aula van het uitvaartcentrum Denolf in Zwevezele vond op zaterdag 13 juli de uitvaart van Eddy De Roust (63) uit Wingene plaats. Hij overleed een week eerder op het motorcrossterrein Zwaanhof in Komen-ten-Brielen. De ervaren crosser maakte een ongelukkige val en overleefde dat niet.
The post Na uitvaart motorcrosser Eddy De Roust (63) volgt een ereronde

Lees meer »