TIEN OM TE ZIEN. Pau Cubarsi, ‘de nieuwe keizer van Barcelona’, die een half miljard kost

Lamine Yamal (16) is niet de enige tienersensatie die op korte tijd onmisbaar is geworden bij FC Barcelona. Maak kennis met Pau Cubarsi, topverdediger in wording en Spaans international. Het jeugdproduct van La Masía is pas 17 jaar en wordt nu al vergeleken met Franz Beckenbauer, Gerard Piqué en Carles Puyol. 

Meer krantenkoppen in België

“Een onschuldig meisje heeft trauma voor het leven”: storm van kritiek omdat topvolleyballer die 12-jarige verkrachtte naar de Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »

Striptekenaar Fons (12) uit Izegem mag als ‘alledaagse held’ het nationaal défile met koningspaar bijwonen

Als het militair en burgerlijk defilé tijdens de nationale feestdag door de straten van Brussel trekt, zal dat met de 12-jarige Fons Margodt op de eretribune zijn. Het jonge tekentalent uit Izegem imponeerde vorig jaar iedereen met een eigen stripverhaal voor het goede doel en toonde zo aan dat zijn dyslexie hem niet in de weg staat om grootse dingen

Lees meer »

Actiegroep vecht vergunning van camping Tomorrowland aan, Demir: “Ze hebben tot laatste dag gewacht om het festival te kelderen”

De actiegroep Leefmilieu Rupelstreek heeft beroep aangetekend tegen de vergunning van Dreamville, de camping van Tomorrowland. Over een week komen daar 40.000 festivalgangers aan. Maar het zou dus kunnen dat de voorbereidingen op de camping zullen moeten worden stopgezet, en dat de camping niet volledig gebruikt kan worden. “De indieners van dit beroep hebben gewacht tot de laatste dag met

Lees meer »