Ook in Bredene groot scherm voor Rode Duivels

Van 14 juni tot en met 14 juli is het EK voetbal. Ook in Bredene kan je supporteren voor de Belgische ploeg op groot scherm. Dat komt op het evenementenplein voor het MEC Staf Versluys.

“Op het evenementenplein voor het MEC Staf Versluys staat een groot scherm en kan je met de vrienden genieten van een drankje en een geweldige sfeer! Elke wedstrijd van de Rode Duivels wordt uitgezonden. Ook als de Belgen doorgaan naar de volgende ronde”, zegt schepen Alain Lynneel (Vooruit). De bar in het fandorp opent 1 uur voor elke wedstrijd en sluit opnieuw 1 uur na de wedstrijd.

Supporteren in Bredene kan alvast op volgende data: maandag 17 juni om 18 uur België-Slowakije, zaterdag 22 juni om 21 uur België-Roemenië en woensdag 26 juni om 18 uur Oekraïne-België.

The post Ook in Bredene groot scherm voor Rode Duivels is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Als werkloosheidssteun na 2 jaar stopgezet worden, dreigen 138.000 Belgen uitkering te verliezen

Een werkloosheidsuitkering die doorloopt tot in de eeuwigheid? Vier van de vijf toekomstige federale regeringspartijen willen die steun na 2 jaar stopzetten. Meer dan 138.000 Belgen dreigen daardoor hun maandelijkse uitkering te verliezen, al levert het de staatskas wel een mooi extraatje van om en bij de 2 miljard euro op. Dat ontdekte onze redactie door in de cijfers te

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw voor zes weken dicht

Een prostitutiehuis in de Bessemerstraat in Lanaken moet vanaf vandaag (zaterdag 20 juli) opnieuw voor zes weken de deuren sluiten. Buurtbewoners hebben al lange tijd te maken met ernstige overlast door de aanwezigheid van het prostitutiehuis. Eerder dit voorjaar had burgemeester Marino Keulen (Open VLD) al beslist om het omstreden pand voor zes weken te sluiten, maar na de heropening

Lees meer »

Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat en schuift vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger

De Amerikaanse president Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Hij schuift zijn vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger. Biden blijft wel president van de Verenigde Staten tot aan de verkiezingen. De voorbije weken was er steeds meer druk op de Amerikaanse president om de handdoek in de ring te gooien.

Lees meer »

Kapellen stuurt 3 atleten uit de gemeente naar Olympische Spelen in Parijs: “We hopen dit keer op een gouden medaille”

Kapellen stuurt dit jaar maar liefst 3 atleten uit de gemeente richting de Olympische Spelen in Parijs. Het gaat om zeilster Eline Verstraelen (22), loper Jochem Vermeulen (25) en hockeyspeelster Delphine Mariën (22). "In het verleden hebben we met Kapellen al 2 zilveren en 3 bronzen medailles behaald. Het zou mooi zijn om daar eens een gouden medaille aan toe

Lees meer »

Meubelzaak Juntoo opent eerste inspiratiewinkel

In de Lippenslaan 353 in Knokke opent Juntoo The Lab de deuren. Het gaat om een nieuw winkelconcept van designmeubelenketen Juntoo, waarbij je op een interactieve manier experimenteert met voorkeur en stijl. “Je wandelt van de ene leefwereld in de andere”, zegt ceo Giane Van Landuyt.
The post Meubelzaak Juntoo opent eerste inspiratiewinkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iran en Rusland beginnen gezamenlijke manoeuvres in Kaspische Zee

Iran en Rusland bevestigen hun strategische samenwerking met gemeenschappelijke militaire manoeuvres in de Kaspische Zee. Op het programma van de twee marine-eenheden staan tactische oefeningen, reddingsacties en de aanpak van piraten, zei een woordvoerder van de Iraanse marine aan het nieuwsagentschap ISNA. Bij de manoeuvres zouden ook oorlogsschepen van de Iraanse Revolutionaire Garde ingezet worden.

Lees meer »