“Hij heeft een spreekverbod opgelegd gekregen”: Sam Asghari mag niks zeggen over ex-vrouw Britney Spears tijdens Amerikaanse editie van ‘De verraders’

Kijkers die gehoopt hadden dat Sam Asghari tijdens zijn deelname aan ‘Traitors US’, de Amerikaanse editie van ‘De verraders, iets zou verklappen over zijn relatie met Britney Spears zijn eraan voor de moeite. De ex-man van de zangeres heeft een spreekverbod opgelegd gekregen. 

Meer krantenkoppen in België

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Benzine vanaf woensdag goedkoper

De maximumprijs van benzine gaat woensdag omlaag. Wie benzine 95 (E10) tankt, betaalt dan nog maximaal 1,755 euro per liter, zo heeft de federale overheidsdienst Economie dinsdag aangekondigd. Dat is een daling met 2,3 cent per liter. Ook benzine 98 (E5) tanken wordt goedkoper. Daar gaat er 3,1 cent af van de maximumprijs, die zo belandt op 1,846 euro per

Lees meer »

Triënnale Brugge ontwikkelt tools voor mensen met een beperking

De Triënnale Brugge zet deze zomer in op de beleving van hedendaagse kunst en architectuur voor mensen met een visuele, auditieve en mobiele beperking. “Daarvoor hebben we een aantal tools ontwikkeld”, zegt Franky Demon, voorzitter van de organiserende vzw Brugge Plus.
The post Triënnale Brugge ontwikkelt tools voor mensen met een beperking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeven familieleden, onder wie drie kinderen, komen om bij brand in Nice: “Mannen met bivakmutsen goten benzine uit in flatgebouw”

In de Franse stad Nice is afgelopen nacht brand uitgebroken op de zevende verdieping van een appartementsgebouw. Zeven mensen zijn daarbij om het leven gekomen. Het gaat om drie kinderen, een tiener en drie volwassenen. Eerder raakte al bekend dat er sprake is van brandstichting. De burgemeester van Nice heeft intussen laten weten dat op bewakingsbeelden te zien is hoe

Lees meer »

Verdachte van inbraak in Menen blijft zwijgen: “Ik moet na mijn vrijlating nog verder leven”

Een verblijf van ruim 6 maanden in de cel heeft een 24-jarige Fransman er niet toe bewogen de namen van de mededaders van een inbraak in een woning in Menen te verklappen. Camerabeelden en DNA verraadden zijn eigen betrokkenheid, niettegenstaande zijn zwijgen.
The post Verdachte van inbraak in Menen blijft zwijgen: “Ik moet na mijn vrijlating nog verder leven”

Lees meer »

Waarom kroonprinses Elisabeth dé populairste royal is (en daar niets speciaals voor hoeft te doen)

Kroonprinses Elisabeth (22) scoort in De Grote Peiling over het koningshuis van HLN, VTM NIEUWS en RTL beter dan haar ouders koning Filip (64) en koningin Mathilde (51). En toch was ze het afgelopen jaar amper actief in het familiebedrijf. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter verklaart waarom Elisabeth de meest geliefde royal is, zonder dat ze daarvoor veel inspanning hoeft te

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries plaatst tussenversnelling en zet ‘MVG’ op dubbele achterstand in finale

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Standaard Boekhandel keert terug naar K in Kortrijk

Op de hoek van de Sionstraat en de Steenpoort opende Standaard Boekhandel hun nieuwe vestiging en keert daarmee na vijf jaar terug naar het winkelcentrum. Het pand heeft twee ruime verdiepingen, goed voor 360 m². Er volgt later nog een openingsfeest, na Kortrijk Congé.
The post Standaard Boekhandel keert terug naar K in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oplossing voor vele waterlekken in Zarren: “Leidingen worden vervangen”

Er komt een oplossing voor de vele waterlekken die al jaren ontstaan in het centrum van Zarren. Twee weken geleden stond de Stadenstraat alweer onder water. De gemeente Kortemark en De Watergroep zaten daarover woensdag constructief samen. “We zullen de oude leidingen vervangen op termijn en nu al de waterdruk verlagen”, zegt Brigitte Van Damme van De Watergroep.
The

Lees meer »