Echte stalker uit ‘Baby Reindeer’ klaagt Netflix aan: “Grootste leugen uit de tv-geschiedenis”

Een Schotse vrouw die beweert dat zij de inspiratie was voor de Netflix-serie Baby Reindeer over een stalker, heeft de Amerikaanse streamingdienst aangeklaagd. Ze eist een schadevergoeding van minstens 170 miljoen dollar (ruim 156 miljoen euro).

 

Meer krantenkoppen in België

Vakantie Voor Iedereen trakteert 24 kansarme gezinnen op dagje Bellewaerde: “Helpt om onze zorgen even te vergeten”

Bellewaerde verwelkomde op dinsdag 24 kansarme gezinnen die dankzij het fonds ‘Vakantie Voor Iedereen’ en zijn ‘Fonzies’ een zorgeloze all-in daguitstap konden beleven. “Het gaat om gezinnen met kinderen die zich al jaren geen daguitstap kunnen veroorloven”, zegt coördinator Kristien Verhaeghe van het fonds ‘Vakantie Voor Iedereen’.
The post Vakantie Voor Iedereen trakteert 24 kansarme gezinnen op dagje Bellewaerde:

Lees meer »

Romeinse wijngaardzegening als sluitstuk van de Open Wijngaardfeesten in Wervik: “Een uniek evenement”

Afgelopen weekend werden op verschillende plaatsen Open Wijngaardfeesten georganiseerd. Ook in Wervik ging dat niet onopgemerkt voorbij, en ging men zelfs nog een flink stuk verder. Daar werden de terreinen van Wijndomein Ravenstein door een Romeinse priester gewijd. De wijding, uniek in zijn soort, brengt zowel de Wervikse wijn als de geschiedenis samen.
The post Romeinse wijngaardzegening als sluitstuk

Lees meer »

Al voor zijn persconferentie ging het fout: Biden noemt Zelenski “president Poetin” in zijn gezicht

Nog voordat de Amerikaanse president Joe Biden de pers te woord stond tijdens zijn ‘big boy press conference’, liet hij zich betrappen op een pijnlijke verspreking. Op het einde van de NAVO-top in Washington sprak hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski plots aan als “president Poetin”. Al snel besefte Biden dat hij de mist inging, waarna hij zijn vergissing rechtzette

Lees meer »

Average Rob verrast door Zomerhit-nominatie voor ‘On met la patate’: “Op één dag in elkaar gestoken”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

Triënnale in Kortrijk overschrijdt kaap van 43.850 bezoeken: “De Grote Markt is het populairst”

Van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli, van weekend tot en met weekend, telde de Triënnale 2024 After Paradise 43.850 bezoeken en 5.200 individuele bezoekers. De populairste plek was de Grote Markt met ‘Trena’. De Broeltorens en het Historisch Stadhuis waren de populairste binnenlocaties. Ook het principe van ‘pay what you can’ sloeg aan.
The post

Lees meer »

Brand vernielt hoeve van Patrick in Lippelo, drie paarden komen om: “Die blikseminslag moet een enorme knal hebben veroorzaakt”

In Lippelo, een deelgemeente van Puurs-Sint-Amands, is gisterenavond een hoeve in brand gevlogen nadat de bliksem er had ingeslagen tijdens het zware noodweer. De hoeve stond al gauw in lichterlaaie en is volledig verwoest. Drie paarden die er op stal stonden, zijn omgekomen in de brand. Eigenaar Patrick reageert aangeslagen: “Je denkt altijd dat het jou niet kan overkomen, maar

Lees meer »

Worden zoutbatterijen (zonder lithium) de toekomst? “Er is sterke vooruitgang geboekt, goed voor opslag energie en kleine voertuigen”

De nieuwe technologie met natrium-ionbatterijen of ‘zoutbatterijen’ – waarbij we geen lithium meer nodig hebben – is veelbelovend. Dat zegt expert Philippe Vereecken in een gesprek met VRT NWS: "We hebben hierdoor meer kaarten in handen. Het betekent een belangrijke stap in de vergroening en de energie-opslag, al is er nog werk aan." Eerder liet de Zweedse batterijproducent Northvolt weten

Lees meer »

“Hij had zogezegd Hans Van Themsche nog gearresteerd”: oplichter dineert in restaurant Hans Otten en vertrekt zonder te betalen

Het personeel van hotel/restaurant U Eat & Sleep aan het Eilandje heeft verleden weekend een wat onaangename gast te verduren gekregen. De 66-jarige Jozef M. besloot zondagavond te komen eten en drinken, om vervolgens zijn rekening van rond de 100 euro niet te willen betalen. Volgens eigenaar en uitbater Hans Otten, bekend van tv en radio, beweerde de man, die

Lees meer »