LIVEBLOG SLOVAKIJKE-SAN MARINO (18u). Pakt EK-tegenstander van de Belgen uit tegen voetbaldwerg San Marino?

Slovakije, straks op het EK in de groepsfase een tegenstander van de Rode Duivels, neemt het in een vriendschappelijk duel op tegen voetbaldwerg San Marino. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Elk weekend belanden drie stomdronken tieners op Antwerpse spoed

De spoeddiensten in Antwerpen zien elk weekend drie stomdronken tieners. Ze hebben meestal meer dan tien glazen bier, wijn of sterke drank op. Sinds enkele maanden kunnen ze terecht bij de eerste alcoholkliniek of ‘alcoholpoli’ van het land. Acht jongeren volgen er al een traject. “Het ‘golden hour’ of eerste uur na het ontwaken is cruciaal.”

Lees meer »

Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer

Langs de Kortrijkse Pater Davidstraat is brand uitgebroken op de tweede verdieping van een rijwoning die gerenoveerd wordt. De vijf bewoners, onder wie drie kleine kinderen, bleven ongedeerd. Een uitgeputte brandweervrouw werd ter controle wel naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt HLN.
The post Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer appeared first

Lees meer »

Dartscompetitie METRO breidt volgend seizoen uit

Een goed jaar geleden kwamen Johan Lambrecht en Johan Baele op het idee een dartscompetitie op te starten met clubs uit de Tieltse regio. Zes clubs schreven zich in en METRO, naar de beginletters van de deelnemende gemeenten, kon van start gaan. DC Pompierke uit Tielt werd de eerste kampioen en dat werd gevierd in café De Kring.
The

Lees meer »

Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende

Bij een verkeersongeval is donderdagochtend in Oostende een 77-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat bevestigt de lokale politiezone Oostende. Het slachtoffer werd aangereden door een wagen die een oprit verliet.
The post Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken aan Natiënlaan in Knokke-Heist na 4 jaar klaar

In Knokke-Heist is de vernieuwde Natiënlaan feestelijk geopend. De werken aan de belangrijkste toegangsweg naar het centrum van Knokke hebben 4 jaar geduurd. De parkeerplaatsen zijn verlegd, waardoor nu meer ruimte is voor groene bermen en bredere fietspaden en trottoirs.

Lees meer »

Oostendse Dj Dimaro brengt exclusieve kledinglijn uit voor 20ste verjaardag: “Heel veel dj’s kozen een genre, ik durfde alles spelen”

Twintig jaar geleden begon hij met draaien in een café in de Oostendse uitgaansbuurt. Ondertussen staat Mario Willems (46) als Dj Dimaro al vijftien jaar op Tomorrowland, draait hij elke editie op Ostend Beach en was hij als dj te gast in onder andere China, Frankrijk, Duitsland en Amerika. Voor zijn twintigste verjaardag brengt hij nu een exclusieve kledinglijn op

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant

et als vorig jaar opent Jürgen Crombez (48) van feest- en banketzaal Yperley de deuren van het gelijknamige pop-uprestaurant. Vanaf 17 juli kan je aanschuiven op het zuiderse terras en kan je genieten van de huisbereide specialiteiten.
The post Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant appeared first on KW.be.

Lees meer »