LIVEBLOG SAN MARINO-SLOVAKIJE (18u). Pakt EK-tegenstander van de Belgen uit tegen voetbaldwerg San Marino?

Slovakije, straks op het EK in de groepsfase een tegenstander van de Rode Duivels, neemt het in een vriendschappelijk duel op tegen voetbaldwerg San Marino. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

North Sea Swim Challenge tussen Zeebrugge en Blankenberge afgelast

De North Sea Swim Challenge van zaterdag 13 juli is afgelast. Dat laat organisator de Brugse Langerei Zwemmers weten. “Na overleg met de hoofdredders van Blankenberge en Zeebrugge zien we ons genoodzaakt om net zoals in Knokke de wedstrijd af te gelasten. Door de hoge golven en aanhoudende wind kunnen we onvoldoende reddingsmiddelen te water laten waardoor we de veiligheid

Lees meer »

Capiot geeft in tranen op daags na valpartij, Van Gils begraaft strijdbijl op Instagram: “Spijt me dat hij moest opgeven”

Amaury Capiot kwam gisteren, na een aanraking met Maxim Van Gils, zwaar ten val in de Tour. De renner van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar volgens hem kwamen die er niet. Van Gils beweert daarentegen dat hij wel heeft geprobeerd om een gesprek te starten. “Ik wilde het bijleggen, maar dat heeft hij afgewezen.” Capiot moest niet

Lees meer »

VOLT verkent Poperinge en omstreken

De oud-leerkrachten van het VTI Tielt trokken onlangs op dagexcursie. Ze brachten een uitgebreid bezoek aan het Lijssenthoek Military Cemetery in Poperinge met inbegrip van het informatiecentrum. Na het middagmaal trok men naar de hoppeboerderij ’t Hoppecruyt in Proven waar er uitgebreid uitleg gegeven werd over de hopteelt. Daarna was het heerlijk ontspannen in Au
The post VOLT verkent

Lees meer »

“Nu kan ik mijn verjaardag op het EK vieren!”: Lamine Yamal (16) schiet als jongste doelpuntenmaker ooit Spanjaarden richting finale

16 jaar, 11 maanden en 27 dagen. Binnen vier dagen wordt Lamine Yamal zeventien, maar het beste verjaardagscadeau heeft hij zichzelf al bezorgd. Op weergaloze wijze kroonde het Spaanse wonderkind zich tegen Frankrijk tot jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. “En nu is het belangrijkste de titel,” klinkt het bij een ambitieuze Yamal.

Lees meer »

Boezemvriendin reageert nadat Ellen (23) samen met A.S. (29) omkomt in tragisch ongeval na Gents zomerfeestje: “Meteen naar gevoel”

Het leek het begin van een perfecte zomeravond, toen Ellen D.W. (23) met haar vrienden afsprak in een Gentse zomerbar. Cocktails, lekker eten en gezelligheid troef. Ze ontmoette zelfs een charmante man, A.S. (29), en de twee besloten iets na middernacht samen naar huis te gaan. Nog geen kilometer verder kwam alles tot een tragisch einde in de Schelde. “Ik

Lees meer »

Balkan maakt zich op voor nieuwe hittegolf

De Balkan maakt zich maandag opnieuw op voor uitermate zwoele temperaturen, amper drie weken nadat een eerdere hittegolf in verschillende landen van de regio voor stroompannes zorgde en levens kostte. Vlamingen die er op reis gaan, zijn gewaarschuwd.

Lees meer »

Lichtgewonde bij steekpartij in Schaarbeek

Bij een steekpartij de in de Brusselse gemeente Schaarbeek is zaterdagavond een persoon lichtgewond geraakt. Dat meldt Bruzz en de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) bevestigt het nieuws. De juiste omstandigheden van de steekpartij worden nog onderzocht.

Lees meer »

Code geel wegens veel regen vandaag, niet-kritieke overstromingen verwacht

We werden vandaag wakker met nattigheid en gaan er waarschijnlijk ook mee slapen: het belooft een zwaarbewolkte dag te worden met regen of buien, die soms onweerachtig en vrij intens zijn. Voorlopig viel er al tot 35 millimeter neerslag, met de hoogste neerslaghoeveelheden in Vlaams-Brabant en het zuiden van de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Vanmiddag worden er niet-kritieke overstromingen verwacht,

Lees meer »

“Ze werd aan haar lot overgelaten”: jonge vrouw die herstelt van botkanker moet krukken afgeven bij concert Taylor Swift

Een jonge vrouw, die net meerdere operaties achter de rug had, wilde het concert van Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam bijwonen. Maar ze moest haar krukken afgeven bij de beveiliging, anders werd haar de toegang ontzegd. De ArenA heeft inmiddels wel excuses aangeboden. “Onze standaardprocedures zijn niet gevolgd”, klinkt het.

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »