Persoon komt op luchthaven van Schiphol in draaiende vliegtuigmotor terecht en komt om

Woensdagmiddag is op de Nederlandse luchthaven Schiphol iemand om het leven gekomen die in een draaiende motor van een passagiersvliegtuig terechtgekomen was. Het is nog niet duidelijk of het om een passagier of een medewerker gaat.

 

Meer krantenkoppen in België

Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden

In Ten Patershove werd er een dementiebeurs georganiseerd. Deze beurs stond open voor iedereen die op de een of andere manier met dementie te maken heeft zoals mantelzorgers, mensen die iemand van dichtbij kennen die aan dementie lijdt, maar ook voor mensen die meer willen weten over dementie.
The post Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden appeared first

Lees meer »

Bitsige sfeer tijdens behandeling van zaak tussen Marc Coucke en Oostende: “Hij liet KVO met een molensteen rond de nek achter en moet nu niet klagen”

De wonden tussen Marc Coucke en z’n ‘weireldploegsje’ KV Oostende zijn bijzonder diep, zo bleek vrijdag nog maar eens in de Brugse rechtbank. Coucke probeert er via kortgeding zicht te krijgen op welke bezittingen van hem nog in het stadion van de failliete voetbalploeg staan, maar daar gaan de curator en stad Oostende niet mee akkoord. “Coucke heeft KVO met

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Poesje stoei! Urbanus heeft meteen heel Sint-Baafs mee

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, na een dag vol verwennerij! Het jonge volkje kan gaan slapen met de Ketnetband en de Vlaspoppenworp nog vrolijk in gedachten, het wat oudere volkje maakt zich intussen op voor enkele extra uurtjes vertier. Isolde Lasoen speelde al een thuismatch van jewelste, maar met Urbanus gaat Gent met nog een heel ander monument

Lees meer »

Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”

Op het voorbije Europees kampioenschap lifesaving voor de jeugd (15-18 jaar) in het Duitse Riesa en Mücheln was Jasper Cloet goed voor verschillende individuele medailles. “Met die prestatie kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”, vertelt Jasper enthousiast.
The post Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK

Lees meer »