Drie vrouwen in beeld na spectaculaire juwelenroof op kunstbeurs die naar ons land leidde

Twee jaar na een spectaculaire juwelenroof op de kunstbeurs Tefaf in het Nederlandse Maastricht, zijn nieuwe verdachten voor de megaroof in beeld. Het gaat om drie vrouwen. Een van hen bracht een huurauto terug naar een bedrijf in Frankfurt. Er staat een beloning van een half miljoen euro op de gouden tip.

 

Meer krantenkoppen in België

Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij Kortrijkse studenten

Ondanks twee veroordelingen in vier maanden stal een 33-jarige man zonder gekende verblijfplaats in de Kortrijkse regio opnieuw een tiental fietsen. Dit keer vloog hij alvast de cel in. “Maar het is de laatste keer dat ik het gedaan heb”, beloofde hij aan de rechter.
The post Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij

Lees meer »

LIVESTREAM. En daar is nummer drie: Jutglà werkt knappe aanval héérlijk af, Club Brugge leidt comfortabel tegen Norwich

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »

Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat en schuift vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger

De Amerikaanse president Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Hij schuift zijn vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger. Biden blijft wel president van de Verenigde Staten tot aan de verkiezingen. De voorbije weken was er steeds meer druk op de Amerikaanse president om de handdoek in de ring te gooien.

Lees meer »

Ieperling Marvin Odent mag naar de Paralympische Spelen

Marvin Odent (41) uit Hollebeke is door het Belgian Paralympic Committee geselecteerd voor de Paralympische Spelen, van 28 augustus tot en met 8 september in Parijs. De Ieperling doet aan handbiken en is lid van de club Spirit Of Handcycling uit De Panne.
The post Ieperling Marvin Odent mag naar de Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup

Een video die zondag is verschenen op de website van La Dernière Heure/Les Sports toont hoe minstens twee supporters in het Brugse vak de nazigroet brachten na afloop van de Supercup-match zaterdagavond tussen Club Brugge en Union (1-2).
The post Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »