President van Peru aangeklaagd in Rolex-schandaal

President Dina Boluarte van Peru wordt aangeklaagd in de zaak die bekendstaat als “Rolexgate”. Het openbaar ministerie heeft haar aangeklaagd wegens corruptie.

 

Meer krantenkoppen in België

Agressor slaat brandweerman in elkaar op kerstmarkt: 22ste veroordeling maar toch straf met uitstel

Een 37-jarige man uit Nieuwpoort is al voor de 22ste keer veroordeeld door een strafrechter, waarbij al verschillende malen voor zinloos geweld. Deze keer kreeg de man zes maanden cel en 400 euro boete, beiden met uitstel, omdat hij zomaar een vrijwillige brandweerman in elkaar sloeg op de kerstmarkt, waar de vriendenkring een standje had.
The post Agressor slaat

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »

Andreas en Lydia zijn een diamanten paar

Andreas Demol en Lydia Soenens zijn 60 jaar getrouwd. André is afkomstig van ‘t Motje in Roeselare en werkte tot aan zijn pensioen bij de firma Vandemoortele in Izegem. Lydia is afkomstig van op de Haaipander in Ingelmunster, werkte 18 jaar bij de firma Neyrinck in Lendelede en was daarna nog 20 jaar huishoudster bij
The post Andreas en

Lees meer »

KIJK. Koning Charles lijkt gefrustreerd door page die zijn mantel goedlegt

Koning Charles leek net voor zijn troonrede even gefrustreerd door één van de pages. De jongen legde zijn mantel goed, maar Charles besloot het heft in eigen handen te nemen. Op videobeelden is te zien dat de Britse royal zijn mantel zelf wil goedleggen. Het is niet helemaal duidelijk of hij echt geïrriteerd is of hij de jongen alleen maar

Lees meer »

Zoon van prins Laurent blijkt even grote racefanaat als zijn vader: prins Aymeric racet op circuit in Frankrijk

Prins Aymeric (18) heeft een voorliefde voor snelle wagens. Dat blijkt uit zijn Instagram waar hij regelmatig foto’s plaatst van auto’s van topmerken zoals Bentley, Mercedes en Rimac. En nu deelt hij videobeelden vanop het circuit Paul Ricard in Frankrijk. De liefde voor wagens komt van zijn papa, prins Laurent. Die laatste scheurde in het verleden graag rond met snelle

Lees meer »

Trump zegt dat Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan is” en dat “niemand gelooft dat Biden echt Covid had”: “Moeten campagnegeld terugbetalen wegens fraude”

Donald Trump heeft uitgebreid gereageerd op de terugtrekking van Joe Biden als presidentskandidaat. Hij zegt onder meer dat huidig vicepresident Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan” is, en dat niemand gelooft dat Biden echt Covid-19 had. “Moet de Republikeinse Partij niet terugbetaald worden wegens fraude?”

Lees meer »