Wie is Nicki Minaj? Controverses en akkefietjes achtervolgen 41-jarige topartiest

De aanhouding van rapper en zangeres Nicki Minaj wegens drugsbezit, zaterdag op Schiphol, is bepaald niet de eerste controverse waarin de 41-jarige ster verzeild raakt. Minaj, die al twaalf keer genomineerd werd voor een Grammy, is even succesvol als omstreden. “Zodra je het gemaakt hebt, is het alsof alles wat je zegt tegen je gebruikt kan worden.” 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe celstraf voor duo dat maar blijft sigaretten stelen in Colruyt

Een 42-jarige man uit Jabbeke en zijn huidige vriendin zijn opnieuw veroordeeld voor het stelen van sigaretten in de Colruyt. Voor R.K. is het zelfs al zijn vierde gelijkaardige veroordeling in een jaar tijd. Beiden kregen één jaar cel en 1.200 euro boete, telkens met uitstel onder voorwaarden.
The post Nieuwe celstraf voor duo dat maar blijft sigaretten stelen

Lees meer »

Europese Unie wil belangrijke ministerraad in Hongarije boycotten, uit protest tegen bezoek van Orbán aan Poetin

De Europese Unie is van plan een informele, maar symbolisch belangrijke Europese ministerraad eind augustus in Hongarije te boycotten. Dat zou ze willen doen als protest tegen het bezoek van de Hongaarse eerste minister Viktor Orbán aan de Russische president Vladimir Poetin vorige week. De Europese Commissie zegt intussen haar geplande werkbezoek aan Hongarije af en stuurt geen commissarissen naar

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden zal kandidatuur evalueren als hij een medisch probleem zou krijgen – Opnieuw roept invloedrijke Democraat Biden op om zich terug te trekken

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

“Heb hier vrienden voor het leven gemaakt”: Victor Campenaerts sluit “mooiste maand uit zijn leven af” met pintje, maar kijkt vooral uit naar thuiskomst

Victor Campenaerts is een gelukkig man. Hij reed zijn laatste Tour de France voor Lotto Dstny, maar wel eentje die hij niet snel zal vergeten. Als kersvers vader pakte hij zijn allereerste ritwinst in de Ronde van Frankrijk. Ook de topsfeer binnen zijn ploeg zal nog lang blijven hangen: “Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.”

Lees meer »

Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”

Op het voorbije Europees kampioenschap lifesaving voor de jeugd (15-18 jaar) in het Duitse Riesa en Mücheln was Jasper Cloet goed voor verschillende individuele medailles. “Met die prestatie kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”, vertelt Jasper enthousiast.
The post Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK

Lees meer »