LIVEBLOG GIRO. Sprint Merlier in slotparade in Rome naar zege?

De slotetappe in de Giro. Het tweede deel van de rit bestaat acht ronden van 9,5 kilometer, afwisselend op asfaltwegen en kasseitjes. De omstandigheden zijn ideaal voor een laatste massasprint met Tim Merlier als Belgische kanshebber. Volg het hieronder op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Slimme chimpansee geeft smartphone terug aan zoobezoeker die het in apenverblijf liet vallen: “Enorm dankbaar”

Een toerist in de Chinese dierentuin in Rongcheng City was bijna de wanhoop nabij toen hij zijn gsm liet vallen in het apenverblijf. Maar door de medewerking van chimpansee Dongdong kreeg de zoobezoeker zijn smartphone al snel terug. Dongdong legde de telefoon in een mandje dat gebruikt wordt om gevallen voorwerpen op te rapen, en zo werd de gsm terug

Lees meer »

Johan Verminnen wil carrière waardig afsluiten met laatste tournee: “Eindigen door afscheid te nemen van een publiek”

Zanger en liedjesschrijver Johan Verminnen gaat volgend jaar op afscheidstournee. Dat bevestigt hij in ‘Op stap met Michaël’ op Radio 1. Met die tour, die hij de naam ‘De laatste ronde’ wil geven, hoopt hij zijn carrière waardig af te sluiten. "Het is een weloverwogen beslissing. Ik heb de laatste jaren veel collega’s, medestrijders met groot talent, zien verdwijnen zonder

Lees meer »

“Ik werd er onnozel van”: Van Gerwen maakt zichzelf helemaal gek, maar pakt dan uit met één geniaal moment

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Vanavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »

Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers”

Landelijke Gilden West-Vlaanderen pakt voor de 29ste keer uit met ‘t Vijfde Wiel. De organisatie van deze gezinsvriendelijke fietshappening op donderdag 15 augustus is deze keer in handen van de Landelijke Gilden van Gistel, Eernegem-Bekegem en Ichtegem.
The post Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen

In het Mintus woonzorgcentrum Van Zuylen in Sint-Kruis werd de honderdste verjaardag gevierd van Maria Vanmaeckelberghe. Ze is hiermee één van de 74 Brugse honderdjarigen of honderdplussers.
The post Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen appeared first on KW.be.

Lees meer »