LIVEBLOG CITY-UNITED. De Bruyne nog voor het uur naar de kant na een zwakke wedstrijd, Doku moet City redden in FA Cup-finale

Manchester City speelt de FA Cup-finale tegen stadsgenoot Manchester United. Het is een heruitgave van de finale van vorig jaar. City is net als vorig jaar de uitgesproken favoriet tegen een kwakkelend United. Winnen Kevin De Bruyne en Jeremy Doku na de titel ook de beker? Volg het hier op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Aanklagers komen met opvallend element tijdens proces tegen Alec Baldwin: “Hij belde vlak na schietpartij op de set met zijn vrouw over ‘leuke’ vakantie in New Mexico”

De aanklagers op het proces tegen acteur Alec Baldwin hebben hem met een aantal opvallende elementen in het onderzoek geconfronteerd. Daarbij een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigde om naar New Mexico te komen voor een ‘leuke’ familievakantie. Het telefoontje werd kort na de fatale schietpartij op de filmset van ‘Rust’ gepleegd.

Lees meer »

Kunstroute stuurt je met lach door het centrum

Met de kunstroute The Smiling Response waait er deze zomer een artistieke bries door de binnenstad. “De humoristische installaties en mooie sfeerbeelden van Circus Ronaldo toveren een lach op het gezicht van de vele passanten en zijn een voorbode voor straks de Groote Stooringe.”
The post Kunstroute stuurt je met lach door het centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Russische kruisraket treft kinderziekenhuis, op vooravond NAVO-top: “Zo’n zware aanval is geen toeval”

Rusland heeft massale raketaanvallen uitgevoerd op Oekraïne. In Kiev sloeg een raket in op een kinderziekenhuis. De burgemeester van Kiev spreekt van de zwaarste aanval op zijn stad sinds het begin van de oorlog. Er vielen zeker 36 doden. De aanvallen komen op de vooravond van de NAVO-top in Washington, en dat is geen toeval, zegt oud-kolonel Roger Housen.

Lees meer »

Benitha is laureaat ‘Vlaamse Olympiade van het Frans’

Benitha Amouzou zet het kroontje op haar vijfde jaar secundair humane wetenschappen aan het Sint-Vincentiusinstituut als laureaat van de ‘Vlaamse Olympiade van het Frans’. “Dit schooljaar nam ik voor de derde keer deel en verzilverde ik ook voor de derde keer deze titel”, klinkt Benitha (18) trots.
The post Benitha is laureaat ‘Vlaamse Olympiade van het Frans’ appeared first

Lees meer »

Billie Massey wisselt van club in Spanje

Billie Massey speelt volgend seizoen nog steeds in de Spaanse basketcompetitie. De 24-jarige Belgian Cat verlaat wel Estudiantes Madrid en trekt naar Hozono Global Jaris.
The post Billie Massey wisselt van club in Spanje appeared first on KW.be.

Lees meer »

De dag waarop je uit de familie-app van je ex stapt

Het is haast een ritueel: een nieuwe liefde komt niet alleen met een nieuwe schoonfamilie, maar ook met een nieuwe familie-app. Fijn en smooth. Dat voelde ook Charlotte De Cooman. Maar toen eindigde de relatie. En dat betekende ook het afscheid van de schoonfamilie-app.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. China is “beslissende facilitator” van Russische oorlog in Oekraïne, zegt NAVO-verklaring

De staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat land is dan weer op een “onomkeerbaar pad” naar NAVO-lidmaatschap, zo staat in de verklaring die de NAVO-landen op de top in Washington woensdag hebben aangenomen. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 10 juli terug.

Lees meer »

SpaceX-raket blijft aan de grond na mislukte lancering

De Falcon 9-raket van SpaceX moet aan de grond blijven. Dat heeft de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA beslist nadat een raket van dit type bij een lancering in de ruimte uit elkaar brak en zo de lading Starlink-satellieten in gevaar bracht. Het is de eerste mislukte lancering in zeven jaar van dit type raket van het bedrijf van Elon Musk.

Lees meer »