Morgan Spurlock, die een maand lang McDonalds at in ‘Super Size Me’, overleden op 53-jarige leeftijd

Morgan Spurlock is overleden. De documentairemaker verloor zijn strijd tegen kanker op 53-jarige leeftijd. Hij is vooral bekend van zijn experiment om één maand lang alleen maar McDonalds te eten voor zijn docu ‘Super Size Me’. 

Meer krantenkoppen in België

Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water

Enkele maanden geleden stelden we Lore Sabot (32) voor, die deelnam aan de finale van Miss Exclusive 2024. Ondertussen is deze finale achter de rug, en blikken we samen met Lore terug.
The post Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vandaag drukkend warm tot 31 graden, maar daarna ook code oranje voor zwaar onweer

Vandaag begint de dag zonnig met temperaturen tot 28 graden en lokale uitschieters tot 31 graden. Maar het KMI waarschuwt voor een regen- en onweerszone die in de late namiddag en avond van zuidwest naar noordoost trekt. Die veroorzaakt zwaar onweer met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Daarom is code oranje afgekondigd. De

Lees meer »

“Sommigen zeggen niets, anderen zijn boos”: huilende ploegmaats eren verongelukte André Drege (25), slotrit in Oostenrijk geneutraliseerd

Emotionele momenten in de Ronde van Oostenrijk. Ter nagedachtenis van André Drege (25) – de Noorse renner die gisteren viel in de afdaling van de Großglockner en overleed – wordt de slotrit vandaag geneutraliseerd en vond er bij aanvang een minuut stilte plaats. De renners en stafleden van Dreges ploeg Team Coop-Repsol konden hun tranen op het podium niet bedwingen.

Lees meer »

Familie en vrienden nemen massaal afscheid van Mandy (33) die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Onmogelijk om zonder een lach aan jou te denken”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND (21u). Dortmund kleurt nu al oranje, Duitse politie verwacht recorddrukte bij Nederlandse fanwalk

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. De match wordt gespeeld in Dortmund, en wordt in goede banen geleid door Felix Zwayer. Geen onbelangrijk detail: Bellingham beschuldigde hem in 2021 indirect van omkoping. Plaatst Oranje zich voor een eerste EK-finale sinds 1988? Of mag Engeland zich opmaken voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Ruzie over nalatenschap drijft familie Blokker uit elkaar: wie krijgt zeggenschap over fortuin van 1 miljard?

Zijn zakelijk imperium ligt al even in duigen, maar nu wankelt ook de familie van Blokker-oprichter Jaap Blokker. Zijn 77-jarige weduwe daagt de twee zoons voor de rechter. Inzet: de zeggenschap over het fortuin van ruim 1 miljard dat Blokker naliet. Hoe kon een hechte familie na de dood van de pater familias in zo’n bittere ruzie vervallen? “Niemand zit

Lees meer »

Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven eigen zoon tot hel maakt en ongevraagd Facebookfoto’s kleindochter post: “Ik ben je eigendom niet”

“Wat ze stuurt is bijzonder verontrustend. Ze zegt zelfs dat ze over lijken zou gaan en haar gedrag is onverbeterlijk. Ze moet een zwaardere straf krijgen.” De rechter in beroep was spijkerhard voor een 52-jarige oma uit Ieper die het leven van haar eigen zoon ’tot een hel’ maakt.
The post Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven

Lees meer »

Binnenkort meer stiltewagons bij NMBS: “Een groot succes”

Spoorwegmaatschappij NMBS gaat door met de stiltezones op de trein. Een proefproject op enkele treinen in 2023 was een succes; in de toekomst zullen meer treinen zo’n rustige zitruimte krijgen. Dat blijkt uit het activiteitenverslag dat werd gepubliceerd op de website van de spoorwegmaatschappij.

Lees meer »

Jongeren riskeren tot 14 maanden cel na gewelddadige diefstal in Kortrijks park

“We wilden die kerel gewoon een lesje leren, omdat hij met minderjarige meisjes afspraakjes maakte. Er mee gaan praten hé.” Een 19-jarige jongeman uit Kortrijk wist zichzelf niet goed een houding te geven toen hij samen met een even oude vriend uit Harelbeke voor de rechter in Kortrijk terecht stond. Samen met 2 minderjarigen overvielen ze in een Kortrijks park

Lees meer »

Dagopvang Matthijs opent nieuw speelterras: “Fijne plek om buiten te spelen”

Dagopvang voor kinderen en jongeren met een beperking Matthijs in Ieper, een onderdeel van de Lovie, opende onlangs een nieuw speelterras. Dankzij giften kon het geheel worden afgewerkt en kunnen kinderen nu veilig en alleen buiten spelen met nieuwe speeltoestellen.
The post Dagopvang Matthijs opent nieuw speelterras: “Fijne plek om buiten te spelen” appeared first on KW.be.

Lees meer »