LIVEBLOG LONDON RIDE: Kan Kopecky meteen juichen in haar eerste koers na Luik-Bastenaken-Luik?

Een dikke maand na Luik-Bastenaken-Luik hervat wereldkampioene Lotte Kopecky (28) vandaag de competitie in Ford RideLondon Classique. Kopecky vindt met de eerste etappe een parcours op haar maat, al zal ploeggenote Wiebes dat ook vinden. Kan de wereldkampioene meteen scoren in Londen? Volg het hier in de liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw zijn beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter vandaag oordeelt. Dat schrijft

Lees meer »

Melania maakt zeldzame verschijning na speech van echtgenoot Donald Trump

Volledig in het rood gekleed, wandelde Melania Trump het podium op tijdens de Republikeinse Nationale Conventie in Milwaukee. Dat deed ze op klassieke muziek, een serieus contrast met de countrymuziek en rockballads die al heel de week te horen zijn. Een opvallende verschijning want al sinds 2016 – toen haar man president werd – houdt ze zich meer op de

Lees meer »

Twee winkeldieven na achtervolging ingerekend in Kortrijk

De Brugse onderzoeksrechter heeft twee Fransen aangehouden op verdenking van een reeks winkeldiefstallen in Bredene. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De parfumdieven werden dinsdagavond na een achtervolging ingerekend in Kortrijk.
The post Twee winkeldieven na achtervolging ingerekend in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ze hebben véél te vertellen als ze op kamp zijn. Maar de tijd is er niet altijd voor een uitgebreid verslag.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Urenlang wachten, cash betalen en weer werken met pen en papier: deze impact had het ‘foutje’ in een software-update op u

Een ‘foutje’ in een software-update veroorzaakte vandaag wereldwijd IT-problemen in luchthavens, banken, stations en winkels. HLN-lezers Tom en Fien, Brian en Sabrina, Bjorn en Nathalie, Dietert, Willem en Lesley vertellen welke gevolgen dat voor hen had. “Plots doken er interventieagenten op. Terreurdreiging? Geen woordje uitleg!”

Lees meer »

Hoofdtrainer Philippe Soens bereidt nieuw seizoen judoclub Yawara voor: “Hopen op een grotere zaal”

Judoclub Yawara uit Ooigem bereidt volop het nieuwe seizoen voor dat begin september start. De club werd in 1976 opgericht. Hoofdtrainer en bestuurslid Philippe Soens stond mee aan de wieg van deze succesvolle judoclub.
The post Hoofdtrainer Philippe Soens bereidt nieuw seizoen judoclub Yawara voor: “Hopen op een grotere zaal” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jolan Brissinck (Zwaantjes Roller Club) op EK skeeleren

Tot en met donderdag 25 juli, met de afsluitende marathon in Oostende, heeft in Zandvoorde het EK skeeleren plaats. Jolan Brissinck (20) rijdt er voor ZRC een thuiswedstrijd. “Mijn doelstelling is het Belgische team zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat we met onze kopmannen op bepaalde afstanden Europees kampioen kunnen worden.”
The post Jolan Brissinck (Zwaantjes Roller Club) op

Lees meer »

Europese Unie wil samenwerken met Servië inzake strategische grondstoffen

In hoofdstad Belgrado ondertekent de Servische president Aleksandar Vucic vrijdag een partnerschapsakkoord met de Europese Unie over de levering van strategische grondstoffen. Ook de Duitse bondskanselier Olaf Scholz is daarbij aanwezig. De ondertekening komt er amper een week nadat een Servische rechter het licht op groen heeft gezet voor een controversieel project rond de ontginning van lithium.

Lees meer »