AfD uit uiterst rechtse fractie gezet in Europees Parlement

De uiterst rechtse fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europees Parlement zet de Duitse partij AfD uit de fractie na uitspraken van omstreden lijsttrekker Maximilian Krah.

 

Meer krantenkoppen in België

Ex-vriend van Christoff woont nog steeds bij hem: “Maar Ritchie heeft nu een eigen huis gekocht en verhuist binnenkort”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »

“De drugsmarkt ent zich niet uitsluitend op Antwerpen”: krijgen we straks ook drugsgeweld in onze kleinere steden?

Van drugsgeweld kijken ze in Antwerpen en in Brussel allang niet meer op, maar in Sint-Niklaas daverden de inwoners afgelopen nacht letterlijk uit hun bed na een explosie waarbij een link naar de drugswereld wordt vermoed. Moet ook de rest van Vlaanderen rekening houden met meer drugsgeweld? Jelle Janssens, hoofddocent strafrecht en criminologie (UGent), voorspelt.

Lees meer »

Kinderen baas op Gentse Feesten, meer dan 500 activiteiten voor jonge bezoekers: kleuterpretpark, poppenspel en kinderrave

De 181e editie van de Gentse Feesten telt 548 activiteiten voor kinderen en jongeren. Nog nooit richtte het programma zich zo sterk op jonge bezoekers. Het gros van de activiteiten is gratis. Er is een kinderdorp én een kleuterpretpark. Er zijn themaboottochten, optredens en workshops. Deze namiddag is de Vlasmarkt voor één keer de dansvloer voor kinderen. Op Boomtown is

Lees meer »

Joe Jonas komt met eerste soloalbum in 13 jaar

Joe Jonas brengt op 18 oktober zijn nieuwe soloalbum ‘Music For People Who Believe In Love’ uit. Dat kondigde de zanger aan op Instagram. Het is zijn eerste soloplaat sinds 2011. Op vrijdag 19 juli komt alvast de eerste single uit, ‘Work It Out’.

Lees meer »

Georges uit Brugge viert 100ste verjaardag

Op zondag 21 juli vierde Georges Despriet zijn honderdste verjaardag in restaurant Chagall. Schepen Pablo Annys feliciteerde de eeuweling in naam van het Brugs stadsbestuur.
The post Georges uit Brugge viert 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontdek Kunstenfestival Watou met gids of ga op kinderzoektocht

Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie tijdens de nieuwe editie van Kunstenfestival Watou. Je kan het parcours ook tijdens een geleid bezoek op maat ontdekken, maar ook aan de kinderen wordt er gedacht.
The

Lees meer »

Onderhandelaars Vlaamse regering willen renovatieplicht versoepelen (maar moeten het nog eens raken over de manier waarop)

De renovatieplicht wordt wellicht versoepeld. Al voor de verkiezingen hoorden we van politici dat ze de regels wilden aanpassen, minister Zuhal Demir zei zelfs dat er geen boetes zouden volgen. Nu liggen er voorstellen voor een versoepeling van de renovatieplicht op de onderhandelingstafel, zo meldt VTM NIEUWS (zie video hierboven). De onderhandelaars moeten het alleen nog eens worden over hoe

Lees meer »