Huiszoeking in woning president Peru in zaak rond luxehorloges

In Peru heeft het gerecht de woning van president Dina Boluarte doorzocht. De 61-jarige Boluarte zou in de periode dat ze nog minister was, niet-aangegeven luxehorloges van het merk Rolex gedragen hebben. Het Peruviaanse parket-generaal had een vooronderzoek geopend wegens onrechtmatige verrijking. 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Trok u ook op vakantie naar Albanië?

Parelwitte stranden. Ongerepte berglandschappen. Historische steden. En een diner – halve fles wijn incluis – voor 10 euro. Ziedaar de redenen waarom steeds meer Vlamingen op vakantie naar Albanië trekken. Vertoefde u de voorbije weken als gezin met kinderen, eenzame backpacker of lid van een groepsreis ook in de ‘Malediven van Europa’ – zoals Albanië steeds vaker wordt genoemd. En

Lees meer »

Dag nadat twee jongens in problemen komen, voert Oostende zwemverbod in aan populair strand: “We willen geen enkel risico nemen”

Het is voortaan verboden om te zwemmen ter hoogte van de westelijke strekdam in Oostende, een van de populaire strandzones van de stad. Burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) voert een zwemverbod in amper een dag nadat twee broers van 11 en 17 jaar uit het water gered moesten worden. Een van hen verkeerde vrijdag nog altijd in kritieke toestand.

Lees meer »

Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag

In het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus, waar ze sinds februari 2017 verblijft, heeft Maria Denoo haar 100ste verjaardag gevierd. Ze werd gefeliciteerd door onder meer schepen Annick Vanderspurt en rusthuisdirecteur Françoise De Vreeze.
The post Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden zal kandidatuur evalueren als hij een medisch probleem zou krijgen – Opnieuw roept invloedrijke Democraat Biden op om zich terug te trekken

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Ook bij Union loopt stadiondossier stroef, Bemptsite-plannen gaan voorlopig in koelkast: “Medewerking van gemeente blijft uit”

Niet alleen bij Club Brugge is er veel te doen rond een stadiondossier. Een jaar na de intentieverklaring over een stadionproject op de Bemptsite in Vorst, wacht Royale Union Saint-Gilloise nog steeds op medewerking van de gemeente. “De wil ontbreekt bij het huidige gemeentebestuur om de gemaakte beloftes na te komen“, klinkt het verontwaardigd bij de Brusselaars.

Lees meer »

Trump-fans laten iconische foto na moordaanslag tatoeëren: “Hij is dé man”

Heel wat Trump-fans hebben het moment laten tatoeëren waarop Donald Trump zijn vuist in de lucht steekt, vlak nadat hij een moordaanslag overleefde op zaterdag 13 juli. “De aanvragen voor dat specifieke beeld kwamen al binnen enkele momenten nadat die foto was gelanceerd”, aldus een tattoo-artiest. Adrian West Jr is één van hen: “Trump is de f*cking man”, klinkt het

Lees meer »

Belgen zitten al bijna twee dagen vast op luchthaven in Palermo, ook vandaag stijgt vlieger niet meer op: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Palermo, Napels en Boedapest. Ook zaterdagavond kwam er geen beterschap en kregen de Belgen in Palermo te horen dat er voorlopig geen vlucht zou vertrekken

Lees meer »

WIN. Toon letterlijk je hart voor onze Belgische atleten en ga ze dankzij HLN en Belfius aanmoedigen in Parijs tijdens de Olympische Spelen

Zélf onze atleten aanvuren op de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! HLN en Belfius geven liefst elf duotickets voor een dagtrip weg. Stuur jouw mooiste ‘showyourlove’-sportfoto in en moedig Remco Evenepoel, de Belgian Cats of de Belgian Tornados met onder meer Alexander Doom aan vanop de eerste rij! Tegelijk geniet je ook van de unieke beleving in de lichtstad.

Lees meer »

Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt”

Met haar boek ‘Intermezzo, een innerlijke reisgids’, schreef auteur Isabelle Scherrens (51) een wegwijzer voor iedereen die bewust en met veerkracht in het leven wil staan in een hectische maatschappij.
The post Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »