Wie zijn de tien kandidaten van De Mol 2024? Mollenvanger Marc Denys stelt ze voor

Beste vrienden, zondag gaat De Mol van start! Presentator Gilles De Coster bezorgde ons een overzicht van de tien kandidaten. Binnenkort worden het ongetwijfeld allemaal vertrouwde gezichten, maar voor het zover is, geef ik nu alvast een korte omschrijving. Laten we allemaal duimen voor Gillian, de enige West-Vlaming van dit seizoen!

Bernard (33) is leerkracht lager onderwijs. Hij vertelt in zijn interview met de makers over zijn huwelijksreis in Las Vegas. In het casino won hij 1.080 euro. De dertiger woont met z’n vrouw in Melle.

Marta (31), bijnaam ‘Coco’, is verpleegkundige. Marta is afkomstig van Mallorca, maar woont nu in Aarschot. Spreken doet ze in het Nederlands, vloeken uitsluitend in het Spaans.

© Play4

Michaël (41) is zelfstandig boomverzorger in bijberoep en woont in Grembergen. Hij is papa en pluspapa. En op zijn 41ste mag hij zich al een trotse opa noemen.

Philippe (53) is bedrijfsleider. De inwoner van Mortsel reisde drie jaar de wereld rond als professioneel danser met een voorstelling van choreograaf Alain Platel. Zijn naam stond ooit in het wereldrecordboek met de grootste pompon ter wereld. Deze kerel mag je gerust een doorzetter noemen, want hij breide daar maar liefst drie jaar aan! Philippe is de oudste kandidaat en viel al op in de teaser voor aflevering 1: ”Ik heb een andere rol”.

Karolien (46), bijnaam ‘Lien’, is docent audiologie aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze is alleenstaande mama van twee kinderen.

Senne (28) is sociaal werker. Hij woont met zijn vriendin in Borgerhout, maar blijft in de eerste plaats een volbloed Kempenzoon. Hij is grote fan van KVC Westerlo, met stamnummer 2024 (zou dat een aanwijzing kunnen zijn?) en met geel-blauw als clubkleuren.

© Play4

Stéphanie (35) is de tweede verpleegkundige in de kandidatengroep (en die ‘twee’ werd nadrukkelijk vernoemd door Gilles De Coster). Ze woont in Hasselt en is allergisch voor kaas, wijn en tomaten. Deelnemen aan het programma kadert in haar ’ja’-jaar, waarin ze op alles ‘ja’ antwoordt. Ik hou haar nu al in de gaten!

Lynn (38) is videograaf. Ze is geboren in Zuid-Korea. Tijdens haar interview weidt ze enerzijds uit over haar defensief rijgedrag, maar anderzijds geeft ze toe al enkele boetes gekregen te hebben. Lynn woont met haar man en twee kinderen in Deurne.

Charlotte (26), bijnaam ‘Lolo’, is farmaceut. Ze is supporter van voetbalclub Royal Antwerp FC, maar tegelijkertijd ook van het Nederlandse elftal. Charlotte woont in Antwerpen en is met haar 26 lentes de jongste van de groep.

Last but not least: Gillian (27)! Hij is technisch tekenaar en trotse inwoner van Gullegem. Met zijn 1,95m is Gillian met voorsprong de grootste kandidaat. Tijdens de voorstelling in de allereerste aflevering van Café De Mol omschreef Gilles De Coster hem als een entertainer met een onuitputtelijke bron van enthousiasme, decibels en duidelijke standpunten. Zijn oordeel over Formule 1, paardrijden en darts was duidelijk: géén sport, wel een competitieve hobby. Door het publiek wordt hij al direct gebombardeerd tot eerste hoofdverdachte. Hopelijk haalt hij dan ook de finale, als winnaar of … als Mol!?

© Play4

Blokkeer dus zeker uw agenda op zondagavond, De Mol wordt spannender dan ooit! De saboteur van de groep zal het dubbel zo moeilijk krijgen, de kandidaten gaan twee keer zo hard kunnen terugslaan. Wat het allemaal te betekenen heeft, zien we vanaf zondag om 19.55 uur op Play4.

Tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollenvanger Marc Denys laat ook dit jaar zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep.

The post Wie zijn de tien kandidaten van De Mol 2024? Mollenvanger Marc Denys stelt ze voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Wijn ruikt naar paardenstront”: dit is het moment waarna twee vrouwen beslissen uit ‘B&B zoekt lief’ te stappen

Het is ongezien. Twee deelneemsters van ‘B&B zoekt lief’ beslissen samen om uit het programma te stappen. Ze vinden hun ‘gastheer’ Jelmont onuitstaanbaar. Vicky Libert (60) en Ingrid Van Berghen (61) waren verbaasd over de hygiëne in het huis. Ze struikelden over rommel, er lag ‘pakken stof’, sliepen op een luchtmatras en moesten zich wassen onder een koude douche. Maar

Lees meer »

Laerke Expeels na EK-zilver: “Beste afvalling ooit”

Uiteenlopende emoties bij tweedejaarsjuniore Laerke Expeels (18) na de Europese pistekampioenschappen in het Duitse Cottbus. In de afvalling haalde ze knap zilver, maar in de ploegkoers kwam ze ten val.
The post Laerke Expeels na EK-zilver: “Beste afvalling ooit” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sinds Nonkels heeft Kim nog meer bekijks als ze op wandel gaat met haar naaktkat Pi: “Ze heeft meer kleren dan ik”

Kim kan geen blokje om met haar kat zonder aangesproken te worden, zeker sinds Nonkels. ‘Kijk daar, het is Monnietje’, zeggen ze dan. Geen wonder, de zesjarige Pi heeft meer allure dan een Hollywoodster met haar rugzakjes, zonnehoedjes en vleermuisvleugels. “Ik heb altijd gezegd dat ik erover ging gaan als ik een kat had”, lacht haar baasje.

Lees meer »

Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Wie als buurt of vereniging een klimaatidee heeft om het leven in de buurt nog beter te maken, kan bij het lokaal bestuur aankloppen voor een burgerbudget. Koksijde moedigt dergelijke projecten aan met een budget van 500 tot 5.000 euro. In totaal wordt er 15.000 euro verdeeld.
The post Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Lees meer »

Zwarte beer werd uit Oekraïne gered, maar overlijdt nu in Schotse zoo

In de Five Sisters Zoo in Schotland is de 12 jaar oude Aziatische zwarte beer Yampil overleden. Het dier werd twee jaar geleden gered van het oorlogsgeweld in Oekraïne, en belandde na een tocht via België in de dierentuin in Schotland. Daar had Yampil echter nog blijvende gezondheidsproblemen, en werd beslist om het dier te laten inslapen.

Lees meer »