Nieuw seizoen van De Mol begint op 24 maart… en onze mollenvanger Marc zit weer klaar: “Zijn er twee saboteurs?”

Beste vrienden, het aftellen kan officieel beginnen! Vorige week waren we getuige van vreemde Strava-ritjes op Instagram, een verdachte padelwedstrijd (dubbelspel), een foutje in het scherm van De tafel van Gert en projecties op gebouwen in Antwerpen, Gent en Leuven. Het getal 2 (verstopt in het midden van de iconische duimafdruk) was daarin de rode draad. Deze maandagmorgen presenteerde Gilles De Coster ons de kers op de moltaart in de vorm van een wel heel mysterieuze teaser. Krijgen we binnenkort een seizoen met twee Mollen?

Misschien is het handig om even op te lijsten wat we nu al zeker weten: het nieuwe seizoen gaat van start op zondag 24 maart op Play 4. Een week eerder worden in Café De Mol de kandidaten bekendgemaakt. Het decor van het nieuwe molseizoen wordt het wondermooie Italiaanse eiland Sicilië. Gilles De Coster is opnieuw de presentator van dienst.

Maar er zijn ook nog enkele onzekerheden. Hoeveel kandidaten komen er aan de start? Zullen er effectief twee saboteurs zijn of krijgt de Mol een rechterhand in de vorm van een bij-Mol? Krijgen we op Sicilië misschien een strijd tussen twee groepen die tegen elkaar strijden (met in elke groep een saboteur) of wordt er dit jaar in duo’s gespeeld?

Heel veel vragen blijven voorlopig open en dat dankzij die adembenemende teaser die echt tot de verbeelding spreekt. De exacte woorden van Gilles De Coster: “Een nieuw hoofdstuk in de kronieken van het Verraad. Al jaren speelt de Mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de Mol speelt dit keer dubbelspel.”

Leuk weetje: de grote finale kan je op zondag 12 mei opnieuw live volgen op groot scherm in Kinepolis Antwerpen. Dat in aanwezigheid van Gilles De Coster en de deelnemers van dit én vorige seizoenen. Tickets kan je kopen op de website van Kinepolis.

Tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollenvanger Marc Denys laat ook dit jaar zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep

The post Nieuw seizoen van De Mol begint op 24 maart… en onze mollenvanger Marc zit weer klaar: “Zijn er twee saboteurs?” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke

In het Zoute in Knokke is enkele dagen geleden een vechtpartij ontstaan tussen een groep mannen. Op beelden is te zien hoe ze een golfkarretje staande proberen houden. Wanneer dat niet lukt, richten ze zich op een andere man.
The post Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pascal Samijn – afkomstig uit Waregem – toont gebarentaal tijdens de song ‘Arrivederci’ van Sam Gooris op het podium van ‘Tien-om-te-Zien’

Voor muziekfanaat Pascal Samijn uit Aalter, geboren in Waregem, ging een droom in vervulling. Terwijl Sam Gooris zijn recentste song ‘Arrivederci’ zingt, staat Pascal op het podium en toont hij gebarentaal op het imposante podium van ‘Tien-om-te-zien’ in Wesende.
The post Pascal Samijn – afkomstig uit Waregem – toont gebarentaal tijdens de song ‘Arrivederci’ van Sam Gooris op het

Lees meer »

“Vrienden voor het leven gemaakt”: Victor Campenaerts sluit “mooiste maand van zijn leven af” met pintje, maar kijkt vooral uit naar thuiskomst

Victor Campenaerts is een gelukkig man. Hij reed zijn laatste Tour de France voor Lotto Dstny, maar wel eentje om lang te herinneren. Als kersvers vader pakte hij zijn allereerste ritwinst in de Ronde van Frankrijk. Ook de topsfeer binnen zijn ploeg zal nog lang blijven hangen: “Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.”

Lees meer »

KIJK. “Nog veel werk om het gat met die twee te dichten”: dappere Evenepoel krijgt lik op stuk van Vingegaard, maar heeft geen spijt

Gespeeld, maar niet gewonnen. Remco Evenepoel koos in de laatste bergetappe van deze Tour vol voor het offensief, maar liep op een counter van Jonas Vingegaard. Geen drama: zonder ongelukken in de slottijdrit eindigt hij morgen als derde in zijn eerste Ronde van Frankrijk. “Ik ben superfier op wat ik al gedaan heb, maar ik zou graag afsluiten met een

Lees meer »

Fitnessinfluencer deelt tip om veilig te blijven tijdens avondwandelingen: “Je jaagt ze weg voor er iets kan gebeuren”

Hoewel het tijdens de zomer wat langer licht blijft, kan je je toch nog onveilig voelen als je ’s avonds wanneer het donker wordt nog een wandeling wil gaan maken. De Amerikaanse Julie Capozziello, een fitnessinfluencer uit Tennessee, deelde daarom een opvallende tip met haar volgers. In een video waarin ze zich klaarmaakt om een wandeling te maken met haar

Lees meer »

Rootz Club opent zijn deuren in Brugge: legale producten op basis van cannabis

Op zaterdag 20 juli opent Rootz Club zijn deuren in de Ezelstraat 49 in Brugge. Het is een ‘experience center’ en een ‘kennishub’, waar legale producten op basis van cannabis verkocht worden in een maatschappelijk en sociaal ondersteunend kader.
The post Rootz Club opent zijn deuren in Brugge: legale producten op basis van cannabis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstenaar steelt historische munt uit British Museum … en deponeert het daarna in de collectebus

De Braziliaanse kunstenaar Ilê Sartuzi heeft een historische munt van het British Museum in Londen gestolen en vervangen door een replica. Niet omdat hij een fervente muntenverzamelaar was, want kort na de diefstal deponeerde hij de originele munt in de collectebus van het museum. Daarmee wil de kunstenaar kritiek uiten op het grote aantal buitenlandse objecten in het museum.

Lees meer »

Ook op een rommel-of avondmarkt moet je zowel elektronisch als cash kunnen betalen bij een professionele verkoper

Als consument moet je bij elke onderneming of vereniging op minstens één elektronische manier kunnen betalen. Dus ook op een zomerse avond- of rommelmarkt. Dat kan met een bankkaart zijn, maar even goed door een QR-code te scannen met een betaalapp. Zelfs een overschrijving behoort tot de opties. Bovendien moeten ondernemingen ook altijd cash geld blijven aanvaarden.

Lees meer »