Verontwaardiging over reclamestunt op Gran Canaria, nadat influencers koffer vol geld verbergen in natuurgebied

Spaanse reclamemakers hebben zaterdag een koffer vol geld verstopt in een natuurgebied op Gran Canaria. Geheel voorspelbaar: honderden gelukszoekers gingen de kwetsbare natuur daarop te lijf met spades. De lokale autoriteiten hebben een onderzoek geopend.

 

Meer krantenkoppen in België

Controverse rond Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’ blijft groeien: “In 2017 veroordeeld wegens ontucht met twee patiënten”

De ophef rond ‘B&B zoekt lief’-deelnemer Jelmont Van Gestel (62) neemt stilaan groteske proporties aan. Volgens juicechannel ‘RealityFBI’ is de Nederlander in 2017 veroordeeld wegens ontucht met twee patiënten. Wat is er aan de hand? En was VTM op de hoogte van zijn juridische voorgeschiedenis? De zender reageert voor het eerst op de commotie rond de meest omstreden realityfiguur van

Lees meer »

Educatieve bijenroute krijgt vervolg richting Snaaskerke

Gistel organiseert in samenwerking met de imkervereniging De Kustbie een tweede educatieve bijenwandeling. Het is een goed begaanbare wandeling van 10 kilometer van Gistel tot Snaaskerke en terug. De route van vorig jaar, die 5 kilometer lang is, is ook nog steeds open.
The post Educatieve bijenroute krijgt vervolg richting Snaaskerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hond Jo-Jo terug bij eigenaar na kort geding met Anton Corbijn

Hond Jo-Jo is terug bij zijn eigenaar Michael Ruben op Ibiza. Dat heeft Paul Tjiam, de advocaat van de eigenaar van Jo-Jo, vrijdag aan het ANP laten weten. Jo-Jo logeerde een paar maanden bij de Nederlandse fotograaf Anton Corbijn in Amsterdam, maar deze weigerde het dier af te staan toen Ruben Jo-Jo weer terug wilde hebben. De rechtbank oordeelde woensdag

Lees meer »

Waanzin op olympisch voetbaltoernooi: gelijkmaker Argentinië na bijna twee uur (!) afgekeurd, match voor paar minuten uitgespeeld in leeg stadion

Te gek voor woorden. Zo valt de ontknoping in Argentinië-Marokko, de openingsmatch van het olympisch voetbaltoernooi, het best te omschrijven. De Argentijnen leken in de 106de (!) minuut alsnog de gelijkmaker te scoren na een knotsgekke fase. De match werd daarop stilgelegd, niét afgefloten, omdat Marokkaanse fans met bommetjes gooiden. Bijna twee uur na de onderbreking werd de goal alsnog

Lees meer »

Bekijk: vrijwilligers uit Italië beschilderen Italiaanse kerk van mijnwerkers in Waterschei met 14 Bijbelse taferelen

Vrijwilligers uit Italië zijn bezig met het beschilderen van de Italiaanse kerk in Waterschei (Genk). De 14 taferelen die ze schilderen aan de buitenkant van de kerk, beelden zogenaamde werken van barmhartigheid uit. De vrijwilligers maakten eerder ook al een fresco achter het altaar van de kerk en een veelluik van 11 iconen, waarvoor zelfs koningin Paola 2 jaar geleden

Lees meer »